STIRI

Accident mortal al unui motociclist în vârstă de 21 de ani. Tânărul s-a prăbuşit într-o rigolă de beton

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, joi seara, la spital, în urma unui accident cu motocicleta. Bărbatul nu avea permis de conducere.

Recomandat pentru tine: https://ciolex.ro/sofer-fara-permis-a-intrat-intr-o-statie-de-autobuz-si-a-lovit-un-politist-barbatul-conducea-o-masina-furata/

Un accident rutier mortal a avut loc, joi seara, pe un drum din vecinătatea oraşului Petrila. Un tânăr de 21 de ani, care circula cu o motocicletă pe o stradă din zona Lonea – Câmpa, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la stânga, din cauza faptului că partea carosabilă era umedă, şi s-a prăbuşit într-o rigolă din beton. „În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medical. În jurul orei 21.00, poliţiştii au fost notificaţi de personalul medical cu privire la faptul că tânărul a decedat”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.   Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor în bazele de date, că tânărul nu poseda permis de conducere, iar motociclul nu figura ca fiind înmatriculat în circulaţie.

ADVERTISING

Recomandat pentru tine: https://ciolex.ro/acum-accident-la-vivo-mall-pitesti-intre-un-taxi-si-un-tir/

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns