Când se termină, de fapt, Survivor România 2022. Cătălin Zmărăndescu a anunţat data finalei

Pe scena Românii au talent, Cătălin Zmărăndescu a făcut marele anunț. Când va avea loc finala competiției Survivor România și pe cine vede câștigător?

Cand se termina de fapt Survivor Romania 2022 Catalin Zmarandescu a anuntat data finalei

După patru luni în care concurenții și-au testat limitele în jungla dominicană, Cătălin Zmărăndescu a anunțat data finalei competiției Survivor România. Totodată, luptătorul a spus cine crede că va câștiga concursul și va pleca acasă cu marele premiu.

Când are loc finala Survivor România 2022. Cătălin Zmărăndescu a făcut anunțul

În prima seminală a emisiunii Românii au talent, Cătălin Zmărăndescu a anunțat când se va încheia Survivor România 2022.

Astfel că, doar trei ediții au mai rămas până când încep confruntările finale. Pe 31 mai, se va anunța numele câștigătorului celui mai dur show de supraviețuire, conform survivor.protv.ro.

Totodată, câțiva dintre foștii Faimoși au dezvăluit cine cred că ei ca va câștiga competiția Survivor România. Astfel, Cătălin Zmărăndescu pariază pe Elena Chiriac sau Alex Nedelcu, în timp ce Andreea Tonciu își dorește „să câștige cel mai bun”.

În ceea ce-i privește pe Radu Itu și Otilia Bilionera, ambii îl văd câștigător pe Alex Delea, cu mențiunea că artista mai mizează și pe Elena Chiriac.

Cine se află pe primul loc în clasamentul Survivor România

Pe parcursul celor patru luni de competiție, clasamentul a suferit numeroase modificări, totuși, primul loc a rămas neschimbat.

Ștefania Stan este greu de detronat, reușind să obțină cele mai multe victorii. Concurenta Survivor România a câștigat 72 din cele 98 de meciuri jucate.

Pe locul doi se află Alex Delea, din echipa Vulturilor, cu 60 de victorii din 100 de meciuri, urmat de Ionuț Popa, care a câștigat 66 din cele 11 meciuri jucate.

Concurenții rămași în competiție se luptă și sezonul acesta pentru un premiu uriaș, în valoare de 100.000 de euro, dar și pentru a demonstra că pot fi adevărați supraviețuitori.