DESPRE MAȘINI

CE MASINA TESTEAZA GROUPE RENAULT DACIA MIOVENI IN ROMANIA?

Astazi in data de 02 IULIE 2020, masina noua vazuta pe strazile din Romania. Desi este vorba despre un Sedan, masina a fost surprinsa in trafic intre Pitesti si Valcea de curand nu este nici pe departe cea de-a treia generatie a modelului Romanesc. Un sofer care a vazut masina in trafic ne-a trasmis fotografia. Sedanul acesta are o parte frontala care seamana cu ceea ce am putea vedea la renault Megane V.

Masina surprinsa astazi in trafic, pare sa fie deja intr-o faza finala de dezvoltare, iar Francezii sustin ca Renault Megane V va ajunge in Showroom abia in 2022. Modelul pare ca va fi produs la uzina Renault din Palencia din nordul Spaniei.

Dacia Logan 3, a intrat in faza de dezvoltare. Mai multe prototipuri de Renault si Logan au fost surprinse in ultima perioada pe soselele din Pitesti. Logan 3 ar fi trebuit sa fie prezentat in aceasta toamna la salonul Auto de la Paris dar pentru ca evenimentul nu va mai putea avea loc si pentru ca masina este aproape gata, Dacia s-ar putea ca anul acesta sa o prezinte.

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns