CLASAMENTUL CELOR MAI GELOASE ZODII

Clasamentul celor mai geloase zodii!
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Care sunt cele mai geloase și posesive semne ale zodiacului? – Gelozia este un lucru ciudat și este un concept atât de complex. Suntem depășiți de această emoție de nesiguranță și pur și simplu nu putem să nu experimentăm acest sentiment. Au fost momente când cineva era mai bun decât noi la ceva sau avea ceva ce ne doream și am fost plini de această invidie și nu o puteam controla. Rănim oamenii și interferăm cu viața altora din cauza unui sentiment simplu. Acest sentiment scoate la iveală cel mai rău din noi. Suntem depășiți de un sentiment de nesiguranță și anxietate, care face rău oamenilor, chiar dacă nu intenționăm. Acum, folosind astrologia ca exemplu, spre deosebire de cele mai geloase semne zodiacale, nu toată lumea devine geloasă, ci aceasta crește în personalitatea noastră.

Unora dintre noi nu ne-ar păsa mai puțin de ceea ce au și reușesc alții, în timp ce alții simt o furie când cineva începe să se întâlnească cu fostul lor. Cei care de obicei nu sunt geloși sunt de un alt fel. Au înțelegere, compasiune sau pur și simplu nu le pasă. Așa ar trebui să fie toată lumea, dar când în cele din urmă se reduce, gelozia nu este ușor de controlat. Gelozia este ca o boală și stăpânește în mod covârșitor pe o persoană, indiferent dacă o vrea sau nu. Acum, adevărata întrebare la care ne-am dori să răspundem este care dintre semnele zodiacale este cea mai gelos? Dacă veți întâlni vreodată unul dintre semnele astrologice din partea de sus a acestei liste, ar trebui să fugiți. Și, în timp ce sunteți la acest nivel, fiți mai recunoscători față de oamenii din partea de jos a listei. Aflați care sunt cele mai gelose zodii din astrologie, clasate de la cel mai mult până la cel mai puțin gelos.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

5 Berbecul este atât pasionat, cât și plin de dispoziție, ceea ce îl face să fie copleșit de invidie. Când nativul Berbecul este gelos, acționează rapid asupra lui. Are tendința de a avea un temperament scurt, determinându-l să acționeze pe baza emoțiilor lui, chiar dacă chiar nu vrea. Berbecul nu experimentează la fel de multă gelozie ca celelalte semne, dar atunci când o face, ar trebui să fugiți din calea lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

6 Chiar dacă Taurii tind să fie posesivi și nesiguri pe ei, de obicei nu au o latură geloasă. Nativul Taur este suficient de răbdător și de înțelegător pentru a ști când sau în ce situație să nu acționeze exclusiv asupra unei emoții. Dacă acest semn se întâmplă să arate puțină invidie, ceva trebuie să-l deranjeze foarte mult.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

12 Gemenii nu simt gelozie dintr-un singur motiv și un singur motiv anume, respectiv acela că nu le pasă suficient. Gemenii sunt unul dintre cei mai buni oameni care pot fi în jurul tău, din această cauză. Aceștia au un anumit nivel de înțelegere și, în general, au o atitudine lipsită de grijă cu privire la viață. Mai degrabă decât să fie geloși pe oameni, ei se ridică în picioare pentru ei.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

2 Racii experimentează gelozia destul de mult, dar au talent deosebit să o ascundă. Aceștia sunt victima invidiei foarte mult, dar sunt cei mai buni dintre semnele zodiacale care o ascund și o țin bine ascunsă de ceilalți. De multe ori nu îi anunță pe ceilalți când sunt depășiți de gelozie, iar dacă o fac, ești ca la spectacol.

Leu (23 iulie – 22 august)

3 Leii sunt, fără îndoială, cel mai iubiți și pasionați dintre semnele zodiacale. Ei înțeleg când lucrurile nu merg pe calea lor și nu vor face compromisuri. Dar când partenerul lor acordă atenție cuiva sau altcuiva mai mult decât ei, comutatorul lor de gelozie se aprinde. Leul râvnește atenția tuturor celor din jur și, dacă nu reuște, devine o epavă geloasă.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

4 Fecioarele experimentează o mulțime de gelozie, dar nu atunci când vine vorba de relații, ci o experimentează într-un mod total diferit. Prin urmare, acești nativi tind să fie foarte critici față de ei înșiși și, dacă cineva face ceva mai bun decât o fac ei, vor fi invidioși și se vor comporta ca și cum viața ar fi o mare competiție.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

8 Balanța este unul dintre semnele zodiacale cele mai întețegătoare. Știu că lucrurile nu vor merge întotdeauna pe calea lor și o acceptă. Pentru acest nativ să devină gelos este un lucru rar. Balanțelor nu le place confruntarea sau conflictul, așa că, dacă Balanța este geloasă, nu ați ști niciodată, pentru că nu va spune și va lăsa de la sine, doar pentru a fi pace și liniște.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

CITESTE CONTINUAREA ZODILOR DIN CLASAMENTUL CELOR MAI GELOASE ZODII