CONTINUARE CLASAMENTUL CELOR MAI GELOASE ZODII

Clasamentul celor mai geloase zodii!
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Care sunt cele mai geloase și posesive semne ale zodiacului? – Gelozia este un lucru ciudat și este un concept atât de complex. Suntem depășiți de această emoție de nesiguranță și pur și simplu nu putem să nu experimentăm acest sentiment. Au fost momente când cineva era mai bun decât noi la ceva sau avea ceva ce ne doream și am fost plini de această invidie și nu o puteam controla. Rănim oamenii și interferăm cu viața altora din cauza unui sentiment simplu. Acest sentiment scoate la iveală cel mai rău din noi. Suntem depășiți de un sentiment de nesiguranță și anxietate, care face rău oamenilor, chiar dacă nu intenționăm. Acum, folosind astrologia ca exemplu, spre deosebire de cele mai geloase semne zodiacale, nu toată lumea devine geloasă, ci aceasta crește în personalitatea noastră.

Unora dintre noi nu ne-ar păsa mai puțin de ceea ce au și reușesc alții, în timp ce alții simt o furie când cineva începe să se întâlnească cu fostul lor. Cei care de obicei nu sunt geloși sunt de un alt fel. Au înțelegere, compasiune sau pur și simplu nu le pasă. Așa ar trebui să fie toată lumea, dar când în cele din urmă se reduce, gelozia nu este ușor de controlat. Gelozia este ca o boală și stăpânește în mod covârșitor pe o persoană, indiferent dacă o vrea sau nu. Acum, adevărata întrebare la care ne-am dori să răspundem este care dintre semnele zodiacale este cea mai gelos? Dacă veți întâlni vreodată unul dintre semnele astrologice din partea de sus a acestei liste, ar trebui să fugiți. Și, în timp ce sunteți la acest nivel, fiți mai recunoscători față de oamenii din partea de jos a listei. Aflați care sunt cele mai gelose zodii din astrologie, clasate de la cel mai mult până la cel mai puțin gelos.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

1 Scorpionii sunt de departe cei mai geloși dintre semnele zodiacale. Nu tind să aibă încredere în oameni, ceea ce îi determină să facă acuzații false create din gelozie pură. Scorpionii nu țin foarte bine de sentimentele lor, radiază de gelozie, chiar dacă cineva stă doar lângă partenerul lor și este dedicat 100%.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

9 Săgetătorul are tendința de a fi cel ciudat, dar nu pară să devină gelos. Nativii din zodia Săgătător sunt oameni foarte optimiști și plini de viață. Nu le plac oamenii care îi țin pe loc sau îi întorc înapoi și se pare că oamenii sunt geloși pe ei, mai degrabă decât invers.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

7 Capricornii nu experimentează de obicei gelozia la fel de mult ca unele dintre semnele zodiacale. Uneori, lucrurile mici încep să-i păcălească și au gânduri geloase, dar nu acționează niciodată asupra lor. Capricornii au multă stăpânire de sine și de obicei nu lasă ceva mic să ajungă în capul lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

10 Vărsătorul nu va experimenta gelozia așa cum o fac restul semnelor zodiacale. Acesta rezolvă problemele, găsind o cale de a depăși orice, când se simt nesiguri fără motiv. Dacă Vărsătorul are o problemă legitimă care decurge din gelozie, va vorbi despre asta și va rezolva orice problemă pe care o au cu cineva.

Pești (19 februarie – 20 martie)

11 Peștii nu devin geloși, aproape niciodată. Invidia le este complet rară, în special din cauza naturii lor pline de compasiune și a iubirii pentru oameni. Aceste semne nu simt gelozie, invidie sau ură față de nimeni și, dacă o fac, nu trebuie să te temi, nu vor acționa în baza ei, ci vor îndrepta lucrurile mereu.