HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Eforturi pentru Fecioară

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 4 – 10 iulie 2022 vine cu numeroase preocupări financiare, iar zodiile luptă pentru drepturile lor.

Marte intră în zodia Taur pentru o lună, anunță astrologul pentru Antena 3. În plus, cititorul în stele spune că este o perioadă în care semnele zodiacale își dau coate și multe dintre ele au succes și reușesc din punct de vedere material.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 4 – 10 iulie 2022, pentru toate zodiile

Fecioară

ADVERTISING

Depui eforturi, ai multe de dat și nu vrei să dezamăgești. Sunt sarcini solicitante pe care le onorezi luni și marți. În următoarele 2 zile culegi roadele financiare, sunt rezultate bune de care ești mândru. Discuții și acte joi și vineri, iar în weekend odihnă acasă.

Balanță

Luni și marți nu ești în formă, nu ai chef de nimic. Mai târziu, ai parte de întâlniri, sunt multe de spus și idei de argumentat. Ești impresionant și poți face cuceriri. Ziua de vineri aduce calcule financiare, iar wekeendul vacanțe.

Scorpion

Începutul de săptămână aduce preocupări legate de imagine, de public. Îți vin idei, știi cum să fii simpatizat și ești popular în mediul tău. Atenție la sănătate miercuri și joi, munca depinde foarte mult de alții. Îți place să ai control, dar trebuie să fii diplomat în relații. Duminică se anunță bani.

Săgetător

Muncă cu responsabilități, ai experiență și te impui prin forța maturității. Te bucuri de popularitate și ești agreat datorită cuvintelor, reușitelor și lucrurilor bune pe care le faci. Astrele te sfătuiesc să fii atent la excese și semnele ignorate în ultima vreme.

Capricorn

Luni și marți vin informații din surse autorizate, de la specialiști sau oameni cu experiență. Acte oficiale de rezolvat, ai autoritate și responsabilități miercuri și joi. Relațiile sunt excelente, nu faci compromisuri, ești ferm pe poziție. Weekendul este pentru încărcarea bateriilor.

Vărsător

Ai grijă să nu faci investiții imprudente, să nu greșești financiar, luni și marți. Următoarele zile cauți modele, te informezi și prinzi aripi. Sunt planete bune în zona muncii, te mobilizezi, iar joi și vineri pui în practică deciziile luate. În weekend e de stat cu prietenii.

ADVERTISING

Pești

Întâlniri frumoase, eleganță și impresionarea auditoriului. Nu ai emoții sau trac la întâlniri, lași lucrurile să curgă de la sine. Miercuri sau joi primești un dar de la o persoană apropiată, căreia îi pasă de tine. Călătorii cu farmec în weekend.

ADVERTISING