HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de situații imprevizibile

Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de situații imprevizibile în următoarea perioadă, potrivit numerologului.

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul pentru echinocțiul de toamnă din 2022. Numerologul anunță vești bune și schimbări pentru unele zodii.

Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Echinocțiul de toamnă este vineri, pe 23 septembrie 2022, iar acest fenomen are o mare influență asupra fiecărui nativ.

Fecioară

Dorințele Fecioarelor se îndeplinesc datorită echinocțiului. Aceste semne zodiacale vor fi recompensate pentru eforturile lor.

Balanță

Balanțele vor avea o stare bună de spirit. Sunt șanse mari să primească o ofertă de colaborare și își vor face multe planuri.

Scorpion

Au tendința de a trece repede peste tot ce li se întâmplă și nu analizează lucrurile în profunzime. Sunt lenți în reacții și ar trebui să se uite atent la ceea ce vor să facă.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de aventuri și de proiecte care le vor aduce câștiguri financiare. De altfel, echinocțiul le-ar putea tulbura liniștea interioară, după cum a precizat Mihai Voropchievici, notează antena3.ro.

Capricorn

Echinocțiul din toamna anului 2022 vine cu o lecție specială pentru acești nativi. Mai exact, Capricornii vor învăța să nu renunțe.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de meditații și de relaxare datorită echinocțiului de pe 23 septembrie. Se vor bucura de “o reechilibrare interioară”, dar și de analiză.

Pești

Acești nativi se bucură de sănătatea celor din jurul lor. Au sentimente profunde de iubire și sunt recunoscători pentru tot. Își vor vindeca mai ușor rănile din trecut.