CONTINUARE HOROSCOP: LUNĂ PLINĂ SÂNGERIE ȘI ECLIPSĂ TOTALĂ DE LUNĂ

Lună plină sângerie și eclipsă totală de lună
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.Eclipsele de Lună din 2022 – Anul 2022 ne prilejuieste 4 SuperLuni si nu oricum, ci una dupa alta. Prima se va petrece in mai. Dar ce este o SuperLuna?

Luna plină a lunii mai, fiind și o eclipsă totală de lună în Scorpion, nu va trece neobservată, ci efectele ei vor fi accelerate și intensificate. Este o sărbătoare cosmică și un eveniment rar și puternic care ne va influența într-un fel aparte până la un interval de 2 săptămâni, chiar o lună.

O eclipsă de lună totală are loc atunci când Soarele, Luna și Pământul se aliniază în linie dreapta, iar Pământul se află între Soare și Lună (Luna în umbra Pământului). În timpul unei eclipse totale de lună, luna este integral acoperită de umbra Pământului, ceea ce îi conferă o culoare roșiatică și de aceea, în cultura populară, i se mai spune și “luna sângerie”. Eclipsa de lună va fi vizibilă pe 15-16 mai în funcție de zona lumii în care ne aflăm.

Ce este o Super Luna?

SuperLuna este tot o Luna plina, doar sa se petrece mult mai aproape de Pamant si pare mai mare si mai stralucitoare. Conform dictionarului, SuperLuna reprezinta acel fenomen astronomic care consta in suprapunerea fazei de Luna plina (sau Luna noua) cu pozitia Lunii la perigeul traiectoriei sale circumterestre. Denumirea de “SuperLuna” a fost data de astrologul Richard Nolle in 1979.

Desi termenul se refera si la Lunile noi, in cultura populara doar Luna plina este recunoscuta ca SuperLuna. Poate si pentru faptul ca Lunile noi de fapt sunt “invizibile” de pe Pamant.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Zodia Fecioară – nativii zodiei Fecioară vor desluși cauza unor probleme de sănătate, neplăceri care le-au dat bătăi de cap. Este, de asemenea, o perioadă bună și pentru dezvoltare personală.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Zodia Balanță – bucurii în plan sentimental pentru nativii zodiei Balanță. Vor simți că lucrurile se așează de la sine, fără vreun efort din partea lor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zodia Scorpion – ascensiune fulminantă pe plan profesional pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Profitați din plin pentru a vă face remarcați acolo unde este nevoie.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Zodia Săgetător – acești nativi vor avea parte de o relevație. Vor înțelege cât de norocoși sunt și care sunt lucrurile care le aduc, de fapt, împlinirea în viață.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zodia Capricorn – pentru Capricorni schimbările ar putea veni din sfera profesională. Ori își găsesc alt loc de muncă, ori vor fi promovați la actualul job, într-o poziție mai bună și mai bine plătită.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Zodia Vărsător – dacă ești născut în zodia Vărsător, așteaptă-te la surprize din partea persoanei cu care îți împarți viața. Bat clopote de nuntă!

Pești (19 februarie – 20 martie)

Zodia Pești – nativii zodiei Pești primesc vești de la o persoană cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Se anunță oportunități de dezvoltare personală și profesională.