CONTINUARE HOROSCOP URANIA SĂPTĂMÂNA 15 – 21 IANUARIE 2022

Horoscop Urania săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

Pe 15 ianuarie, gânduri confuze, incertitudini, dificultate în a decela adevărul din mai multe informații pe aceeași temă, dezinformare, neîncredere în oameni și în informațiile primite de la instituții, pentru că în toate nativul va identifica erori. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, ipostaze publice, chestiuni oficiale (mai ales dacă nativii au funcții, ranguri și responsabilități speciale), probleme pentru a căror susținere sau apărare ei vor dezvolta o atitudine fermă, inflexibilă, de-a dreptul intimidantă, iar această forță interioară le va fi insuflată de vocația astrală a Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie, care va guverna acest sector din harta cerului lor de naștere. Secundar, reflexe categorice se vor putea observa și în atitudinea nativilor cu privire la chestiunile familiale, domestice și patrimoniale.

Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, moment al demnității și al radicalismului în relațiile cu unul sau mai mulți prieteni. Balanțele vor face caz de tot ceea ce înseamnă onorare, demnitate, conștiință, respectabilitate. Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate sectorul relațiilor afective, netezind drumul spre aventuri și situații speciale, „ca-n filme”, trăiri intense, provocări afective, dar și confruntări cu situații mai puțin obișnuite. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va putea veni în ajutorul nativilor prin întorsături de situație favorabile pentru disputele sau procesele pe teme patrimoniale; schimbare de condiție financiară în varii condiții, nebănuite. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, stare organică marcată de stabilitate, prudență culinară și grijă pentru conservarea unei condiții normale a funcțiilor organice.

Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

Pe 15 ianuarie, erori de gândire, evaluări materiale viciate de sfaturi proaste, de interesele unor persoane incorecte, de informații trunchiate, de necunoașterea legislației etc. Moment în care este mai bine să nu se facă promisiuni referitoare la tranzacții și nici să se înceapă un proiect care va avea nevoie de un plan clar și de o bună administrare a fondurilor. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, Scorpionii vor da dovadă de rigiditate în gândire, de conservatorism în acțiune și de indisponibilitatea de a se lansa în schimbări și reforme personale. Luna Plină în Rac, din 18 ianuarie, care se va reflecta în acest sector, va da un soi de atașament afectiv raționamentelor lor bazate pe logică și rațiune. Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, se va pune problema autorității, a capacității de a lua decizii dificile, de exercitare a prerogativelor funcției sau de manifestare coerentă și convingătoare în public.

Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate sectorul familiei și al treburilor domestice. Acest pasaj de o lună nu se anunță ușor, mai ales dacă nativii sunt implicați în conflicte de familie pe diferite teme (relaționale, educative, afective, de mentalitate, de interese personale). Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va instaura un regim dinamic în cadrul relațiilor parteneriale, favorizând abordarea lor într-o manieră mai puțin obișnuită, oferind argumentele și curajul necesar pentru o atitudine personală, neconvențională, dar profitabilă, în ciuda riscului asumat. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, relații parteneriale temperate, corecte, profitabile și reciproc avantajoase, îndreptate spre latura constructivă, fără derogări de la planul acceptat de comun acord.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

Pe 15 ianuarie, o influență negativă va destabiliza o relație partenerială: relatarea incorectă a unui fapt îl va „porni” pe unul dintre parteneri împotriva celuilalt; bârfe, afirmații nefondate, premise greșite, intenții incorecte. Atenție la depozițiile unor martori la proces sau la declarațiile făcute în fața reprezentanților instituțiilor abilitate să facă cercetări. Răstimp defavorabil semnării unor acte, contracte și înțelegeri. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, dacă sunt implicați în revendicări materiale sau au dosare depuse la diferite instituții pentru a primi un ajutor, o susținere financiară sau o păsuire, Săgetătorii nu vor fi dispuși să accepte o sumă mai mică decât cea care sunt convinși că li se cuvine. Această atitudine fermă poate părea o cramponare și într-un fel așa și este, pentru că, în această scurtă perioadă, nativii vor fi animați de forța astrală a Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie, care va accentua aceste tendințe ținute până acum sub control.

Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, posibilă confruntare într-un spațiu public sau într-o ipostază oficială, profesională sau politică; Săgetătorii vor invoca noțiunea de conștiință și vor acționa mânați de mândrie, de orgoliu și de prerogativele statutului și autorității lor în domeniul în care se poartă disputa; acest război al ideilor va continua și după 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va străbate, până pe 18 februarie, sectorul comunicării. Pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va permite, de acum încolo, o serie de schimbări legate de locul de muncă, de salarizare sau de condițiile contractuale. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, Săgetătorii vor face efortul să fie eficienți, pozitivi, cooperanți și resemnați în fața dificultăților socio-profesionale.

Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

Pe 15 ianuarie, neînțelegeri la locul de muncă, discuții inutile bazate pe răstălmăcire, pe neînțelegerea lucrurilor simple, pe ignoranță sau pe rea-credință. Din perspectiva celor două case ale sănătății, poate funcționa, în cazul unora, o instabilitate organică legată de fiziologia sistemului locomotor și de funcționarea sistemului nervos periferic. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, relațiile parteneriale nu vor evolua în chip destins, dimpotrivă, întâlnirile, dialogurile, negocierile vor evolua într-un chip crispat, cu reticențe de-o parte și de alta și cu o restrânsă capacitate de a ține cont de argumentele celuilalt; context marcat de o stare de spirit puțin propice depășirii animozităților curente și orgoliilor personale explicabile prin influxul complicat de influența Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie, încărcată de afecte răscolite de subiectivism.

Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, posibile evenimente care se produc repede, fără nici un fel de avertisment și care îl pun brusc pe câte un nativ în fața unei realități de ordin financiar (fiscal) și salarial căreia trebuie să-i găsească o rezolvare rezonabilă. Contextul conturat în acest răstimp nu se va epuiza, ci va continua și după 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, până pe 18 februarie, cât va străbate sectorul banilor câștigați prin efort personal, unde se află deja Mercur și Saturn, care îi vor obliga pe Capricorni să ia decizii în condiții incomode sau neobișnuite. Pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va elimina tribulațiile sentimentale și trăirile nejustificate în plan afectiv (chinuri sufletești). Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, tratare autoritară a premiselor legate de chestiunile materiale și de avantajele care depind de voința și putința altor persoane sau instituții.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

Pe 15 ianuarie, confuzie în plan afectiv; unii Vărsători, mai ales dacă sunt tineri și nu au suficientă experiență sentimentală, se vor lăsa duși de valul unor trăiri bazate pe interpretări greșite sau pe informații trunchiate, false, rău-voitoare care îl conduc la concluzii pripite și păguboase. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, în linii mari, starea de sănătate va fi stabilă; doar copiii și maturii cu afecțiuni cronice se pot confrunta cu indispoziții gastrice, cu intoleranțe culinare, cu hipersensibilități față de un aliment care „nu le pică bine” și pe care organismul lor îl respinge. La această predispoziție astrală se va adăuga impactul Lunii Pline în Rac, din 18 ianuarie, care îi va face pe nativi lesne impresionabili: evenimentele curente, o relatare, o veste sau chiar un film le poate tulbura echilibrul emoțional.

Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, relațiile parteneriale vor sta sub semnul unui fel de a fi și de a trăi provocările marcat de orgoliu și de o personalitate în expansiune ale cărei forme de manifestare nu (prea) pot fi temperate. Vărsătorii vor aborda o atitudine superioară și deloc cooperantă; vor fi parteneri dificili de dialog, dar și colegi de proiect dificili, soți dificili și dușmani imprevizibili. Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie, va străbate casa I a personalității. Astfel, timp de o lună de acum încolo, Vărsătorii vor avea un plus de energie, mai multă motivație, elan, entuziasm și chiar eficiență în acțiunile lor. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și îi va îndemna pe nativi să pună, altfel decât până acum, o problemă de familie sau una patrimonială. Nu toate abordările și consecințele lor vor fi însă comode. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, inițiative financiare corecte sau necesare.

Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Pe 15 ianuarie, enervări domestice; motivele minore vor naște dispute majore între membrii de familie, atitudine subiectivă și de-o parte, și de alta, dezordine în activitățile curente. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, universul afectiv va fi centrul vieții acestor nativi care vor trăi un moment special: cei doi Guvernatori ai Peștilor, în domiciliu, într-o relație armonică cu Luna Plină în Rac, din 18 ianuarie. Ce poate fi mai frumos? Dar și mai complicat! Vor avea de-a face cu un surplus de sentimente, cu un exces de afectivitate, cu o uriașă disponibilitate de a trăi în plan emoțional, lucruri care altfel, în alte dăți, nu ar fi avut acest impact asupra lor. De aceea, Peștii nu trebuie să dea frâu liber acestor stări pentru că unele pot fi profitabile (în planul creației artistice, de ex.), dar, în viața de fiecare zi, ele pot deveni un factor de risc.

Peștii pot face concesii de-a dreptul nepermise, pot da dovadă de o îngăduință exagerată, pot ierta fără condiții, împăcarea cu o persoană care i-a supărat poate lua forma unui abandon ca și cum ei ar fi cei vinovați, umplerea cu calități inexistente a unor persoane banale sau chiar pline de defecte, disponibilitatea spre exaltare romantică. Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, axa cardio-vasculară este pusă la încercare, accentul major va cădea pe latura vasculară, neurologică, cerebrală, iar contextul nu se va epuiza odată cu răstimpul invocat, ci el va continua și după 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului și care, până pe 18 februarie, va străbate casa a XII-a a bolilor cronice și/sau karmice. Pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va înviora sectorul comunicării prin abordări inedite și achiziția de informații utile. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, relații parteneriale oneste și responsabile.