HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Mesajul astrelor pentru zodii, 17 martie 2023. Berbecii provoacă tensiuni în jur, nemulțumiri pentru Fecioare

Află mesajul astrelor pentru zodii. Previziunile zilei de vineri, 17 martie 2023. Ce se întâmplă cu Berbecii și Fecioarele.

Mesajul astrelor pentru zodii, specific zilei de vineri, 17 martie 2023. Descoperă previziunile astrologice pentru finalul săptămânii. Te așteaptă momente importante, din care vei învăța lecții de viață valoroase.

Mesajul astrelor pentru zodii, la final de săptămână

ADVERTISING

Berbecii provoacă tensiuni, Fecioarele au nemulțumiri, Leii vor conștientiza noi lucruri sau Săgetătorii pierd un lucru simbolic, sunt doar parte dintre predicțiile actuale. Citește întregul horoscop din rândurile de mai jos și aplică sfaturile.

Fecioară

Fecioara va avea nemulțumiri pe tot parcursul zilei, legate de orice și oricine, inclusiv de propria persoană. Starea ei va fi, de fapt o urmare a unui eveniment neplăcut, petrecut în ultimele zile. Acesta i-a dat toate planurile peste cap, valabile pentru întregul 2023.

Balanță

Balanța, în schimb, va fi foarte mulțumită la final de săptămână. Și-a propus să se bucure de lucrurile ce par mici, din viața ei, și să fie recunoscătoare pentru tot ceea ce i s-a ivit până acum în viață. Totul pare că va căpăta un sens.

Scorpion

Scorpionul va fi impresionat de un membru al familiei. Acesta va evolua pe plan profesional la final de săptămână, după o perioadă în care a tras tare să învețe. Se prevede un viitor cu mult succes, dar și cu momente mai puțin plăcute.

Săgetător

Săgetătorul va fi și el agitat, la fel ca Berbecul. Va pierde un lucru simbolic, iar asta îi va da de furcă. Va porni în căutarea lui chiar și prin locuri la care puțini s-ar gândi. Este sfătuit să renunțe dacă vede că nu apare prea curând.

ADVERTISING

Capricorn

Capricornul va fi uimit de cei dragi. Îl vor scoate în natură, la o plimbare, pentru o relaxare și o detoxifiere mintală. Se va simți în apele sale și va realiza cât de frumoasă este viața pe care o trăiește. Nu se va mai lăsa copleșit de gânduri negative.

Vărsător

Vărsătorul va fi cuprins de nostalgie. Își va aminti de vremurile de odinioară, când toți cei dragi erau altfel de oameni și mult mai prezenți în viața sa. Cu unii, dacă le duce dorul, nu ar strica să ia legătura și să le împărtășească sentimentele de iubire.

Pești

Peștii vor face curățenie generală în viață. Pare o metaforă, dar este un scop pe care acești nativi și-au propus să și-l îndeplinească la final de săptămână. Practic, vor elimina persoanele toxice, vor scăpa de greutăți sufletești, vor dona lucruri vechi de prin locuință, pentru a lăsa liber noii lor vieți.

ADVERTISING
ADVERTISING