HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Sfatul zilei de duminică, 23 iunie 2024. Berbecii fac sacrificii pentru a obține ceea ce își doresc.

Sfatul zilei de duminică, 23 iunie 2024. Taurii uită de prietenii vechi, iar Săgetătorii se implică mai mult ca niciodată în relația de cuplu.

Ultima zi de weekend reprezintă o adevărată provocare pentru toate zodiile. Este o zi de bilanț, dar și de conturat planuri de durată. Cei care nu își stabilesc o direcție clară acum, riscă să oscileze o bună perioadă de timp.

Sfatul zilei de duminică, 23 iunie 2024. Taurii uită de prietenii vechi

Fecioară

ADVERTISING

Ai face bine ca, înainte de orice decizie, să te gândești și la cei din jur. Tinzi să faci unele alegeri impulsive, iar asta îi afectează destul de mult pe cei de lângă tine.

Sfatul zilei de duminică, 23 iunie 2024. Săgetătorii se implică în relația de cuplu

Balanță

Deși este weekend, nu iei deloc pauză. Muncești mai mult ca niciodată pentru a-ți îndeplini scopurile. Nu ar trebui să te surprindă faptul că prietenii aproape că au și uitat de tine.

Scorpion

Primești vești care te entuziasmează. Nu ar fi trebuit să te bucuri prea mult până când nu se concretizat lucrurile. Sfatul zilei pentru tine este să nu te demoralizezi.

Săgetător

Îi dedici tot timpul tău liber partenerului de viață. Din păcate, gestul tău nu este apreciat așa cum ți-ai dori, așa că asta va naște frustrări.

Capricorn

Banii sunt făcuți să circule, iar tu ai de gând să arunci cu ei în stânga și în dreapta. Deși ai avut parte de resurse financiare substanțiale, acum, mai ai un pic și vei ajunge la fundul sacului.

ADVERTISING

Vărsător

Îți place să crezi că toată lumea este la fel ca tine. Vei fi surprins să afli că până și cei din jurul tău așteaptă ocazia ca tu să greșești și să profite de gafele tale.

Pești

Vrei să stabilești conexiuni profunde cu cei de lângă tine. Te sperie singurătatea, așa că ești dispus să faci totul pentru ca prietenii să nu renunțe la tine. Sfatul zilei pentru tine este să îți regândești lista de priorități.

ADVERTISING
ADVERTISING