HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Sfatul zilei de luni, 20 mai 2024. Situația financiară se poate schimba drastic pentru Gemeni.

Sfatul zilei de luni, 20 mai 2024. Leii pot fi implicați în chestiuni imobiliare. Taurii pot face o schimbare de look.

Ce spun astrologii despre acest început de săptămână? Află sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei de luni, 20 mai 2024. Berbecii ies din zona de confort. Taurii pot face o schimbare de look.

Fecioară

ADVERTISING

Fecioarele își găsec cu greu echilibrul între carieră și viața socială. Acestea pot simți presiunea de a face față tuturor cerințelor și responsabilităților de la birou. Unele relații de prietenie pot avea de suferit.

Sfatul zilei de luni, 20 mai 2024. Capricornii se lasă ghidați de intuiție

Balanță

După faptă și răsplată. Balanțele se vor bucura de un bonus sau pot semna un contract important. Proiectele inițiate la începutul anului pot fi, în cele din urmă, monetizate.

Scorpion

Scorpionii simt nevoia să se distațeze temporar de unii membrii ai familiei, rude sau prieteni. S-ar putea ca tu și persoana dragă să treceți împreună printr-un moment difcil. Nu uita că după fiecare furtună răsare soarele.

Săgetător

Relațiile cu partnerul, copii și persoanele dragi din viața ta au prioritate. Încearcă să petreci mai mult timp de calitate cu aceștia. Caută să construiești conexiuni emoționale puternice și nu te izola.

Capricorn

În plan amoros, este momentul să fii deschis și să dai prejudecățile deoparte. Dacă te lași ghidat de intuiție, ai șansa de a întâlni pe cineva cu adevărat special.

ADVERTISING

Vărsător

Persoanele din această zodie pot face cercetări pentru a-și întemeia sau extinde familia. Altele se pot confrunta cu mici probleme de sănătate care solicită intervenția medicului.

Pești

Peștii trebuie să facă față unei decizii importante în prezent. Unii dintre ei se pot confrunta cu frustrarea că au luat decizii greșite în trecut și încearcă să corecteze aceste circumstanțe. Este un moment de reflecție profundă și de evaluare personală.

ADVERTISING
ADVERTISING