HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Sfatul zilei de marți, 27 decembrie 2022. Astrologii recomandă să fim cu băgare de seamă

Ultimele zile din an sunt un teren minat pentru unele zodii. Respectați sfatul zilei de marți, 27 decembrie 2022 pentru a evita evenimente majore.

Puținele zile din anul 2022 care mai sunt vă găsesc pe unii dintre voi mai pregătiți ca niciodată, însă, mai sunt și unii care trebuie să-și așeze gândurile sau obiectivele pentru noul an ce bate la ușă. Specialiștii recomandă să fim cu băgare de seamă.

Sfatul zilei de marți, 27 decembrie 2022

ADVERTISING

Fecioară:

Este o zi cum de mult Fecioarele nu au mai avut. Renunțați să vă mai puneți piedici și bucurați-vă din plin de tot ce vă înconjoară. Visați la faimă, dar sunteți conștienți că nu de acolo veți simți satisfacția reușitei supreme. Cifra norocoasă: 11.

Balanță:

Vă iubiți atât de mult propria persoană că uneori uitați de cei din jur. Este momentul să deschideți ochii și să vă apreciați persoana iubită, altfel o veți pierde. Număr cu noroc: 1.

Scorpion:

ADVERTISING

Dragostea se face în minim doi și asta știți foarte bine, de aceea mereu îi faceți cadouri și surprize persoanei iubite. Nu renunțați nici astăzi la acest truc care vă ține familia unită. Cifra norocoasă: 12.

Săgetător:

Nu lăsați starea de rău sau gândurile negative să vă controleze. Ieșiți la o gură de aer, cumpărați-vă ceva. Orice vă scoate din starea este binevenit. Număr norocos: 2.

Capricorn:

Faceți o masă mare, uniți prietenii din dotare. Nu sunt mulți, tocmai de aceea este bine să îi țineți aproape. Cifră norocoasă: 7.

Vărsător:

Ați avut multe zile în care gândurile v-au zburat numai la rele. A venit momentul ca Vărsătorii să aibă parte de liniște sufletească si de mult iubire. Număr cu noroc: 10.

ADVERTISING

Pești:

Nativii Pești sunt nerăbdători și așteaptă cu mare interese noaptea de revelion. Ținuta este pregătită, persona iubită este și ea alături. Totuși, sfatul zilei este să vă bucurați de prezent, pentru că până la trecerea dintre ani mai este puțin Cifra norocoasă: 11.

ADVERTISING
ADVERTISING