HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Sfatul zilei de sâmbătă, 22 iunie 2024. Leii nu trebuie să facă alegeri importante

Sfatul zilei de sâmbătă, 22 iunie 2024. Leii nu trebuie să facă alegeri importante, iar Scorpionii e bine să mai asculte și de alte persoane.

Sfatul zilei pentru Gemeni este să se mai relaxeze. Săgetătorii trebuie să învețe și ei care le sunt prioritățile, în timp ce Vărsătorul o să aibă parte de o zi cât se poate de interesantă. Nici Peștii nu o duc deloc rău.

Sfatul zilei de sâmbătă, 22 iunie 2024. Berbecul primește bani

ADVERTISING

Fecioară

Se anunță o serie de tensiuni în relația de cuplu. Nu uita că înainte de toate, comunicarea e pe primul loc. Transmite-i partenerului tău nemulțumirile tale  astfel încât să găsiți o soluție împreună.

Balanță

Sfatul zilei pentru tine este să te înarmezi cu multă răbdare pentru că vei avea parte de provocări pe mai multe planuri. Toată lumea o să vrea ceva de la tine sâmbătă, însă în toată această agitație nu uita și de tine.

Scorpion

ADVERTISING

Dacă vezi că nimic nu îți iese, ascultă și de alții. Unele persoane cu mai multă experiență te-ar putea ajuta mai mult decât crezi. Important e să lași orgoliul deoparte și să primești această susținere.

Capricornii vor fi bulversați

Săgetător

A venit momentul să îți cunoști prioritățile personale. Faci prea multe lucruri pentru cei din jur și nimeni nu îți recunoaște meritele. Nu uita că poți oricând să pleci dintr-un loc în care nu te mai simți apreciat.

Capricorn

O situație neplăcută te va bulversa, sâmbătă, 22 iunie. Poate o întâlnire cu o persoană din trecut, sau cu o rudă. Un lucru este cert și anume faptul că lucrurile care s-au întâmplat la un moment dat nu mai pot fi reparate.

Vărsător

Sfatul zilei pentru tine este să lași deoparte gândurile negre. Te așteaptă o zi de sâmbătă plină de surprize. În sfârșit s-au aliniat astrele și pentru tine și poți să bifezi de asemenea și o serie de reușite interesante.

ADVERTISING

Pești

O zi de sâmbătă liniștită pentru tine și fix de asta aveai și nevoie. Ai fost extrem de agitat și a venit momentul să petreci timp de calitate cu cei dragi și, de ce nu, poate chiar să îți faci puțină ordine în gânduri.

ADVERTISING
ADVERTISING