Continuare Sfatul zilei de vineri, 15 octombrie 2021. Racul primește o lecție dură

Sfatul zilei de vineri, 15 octombrie 2021, aduce schimbări pe toate planurile. Fiecare face modificări acolo unde are nevoie.

Unele semne zodiacale se gândesc să facă o mutare în plan profesional, în timp ce altele sunt dispuse să discute despre sentimentele pe care le au.

Astrele anunță o zi care le poate da viața peste cap nativilor, asta pentru că-și pun încrederea fix în cine nu trebuie. Unele zodii sunt trădate de cei din jur.

Acesta este sfatul zilei de vineri, 15 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Fecioară

E posibil să ai nevoie de un ajutor, să ieși din impasul financiar în care ești acum. Din păcate, ai strâns multe datorii și facturi.

Balanță

Dezamăgirile te-au făcut să te îndepărtezi de oameni, prea mult poate pentru că astăzi ești singur, nu mai e nimeni alături de tine.

Scorpion

Sunt câteva chestiuni care te macină și nu-ți dau pace absolut deloc. Ai grijă să nu răbufnești în fața cui nu trebuie.

Săgetător

E cineva care se folosește de propriile tale arme și încearcă să-ți facă rău. Nu acceptă că ai ajuns cu o treaptă deasupra lui.

Capricorn

E momentul să pui punctul pe „i” în relația cu cel de lângă tine și să tragi concluziile necesare. Poate ajungeți la o înțelegere.

Vărsător

Se anunță o zi complicată. Nu reușești deloc să te faci înțeles și parcă oamenii te atacă mai mult ca oricând.

Pești

Ești genul care face tot felul de promisiuni, dar din păcate nu se ține de ele. Acum vei afla și tu cum se simt aceștia.