Continuare: Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 18 martie 2023. Iepurele dă marea lovitură

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 18 martie 2023. Iepurele dă marea lovitură, iar Mistrețul e gata să renunțe la oameni.

Ziua de sâmbătă aduce câteva dileme pentru Șarpe, conform zodiacului chinezesc. De asemenea Oaia este hotărâtă să dea o șansă iubirii în timp ce Maimuța este pusă pe ceartă. Câinele pe de altă parte își dorește să câștige respectul celor din jurul lui.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 18 martie 2023. Dragonul e stresat

Șarpe

Ești într-o dilemă pe plan profesional, iar ziua de sâmbătă este oportună pentru cântărirea unor decizii. Deși ai primit o ofertă tentată, ești pus pe gânduri și nu știi ce să faci. Nu ezita să apelezi la o persoană cu mai multă experiență, pentru că te-ar putea ajuta enorm.

Cal

S-ar putea să primești o sumă importantă de bani din partea unei rude. Poate fi vorba despre un împrumut, sau poate chiar un cadou. Oricum ar fi, ziua de sâmbătă se anunță a fi una cât se poate de frumoasă pentru tine, conform horoscopului chinezesc.

Oaie

După perioade dificile pe plan amoros, ești dispus în sfârșit să dai o șansă iubirii. Horoscopul chinezesc arată că ai șansa să cunoști oameni noi sâmbătă, care ar putea să îți trezească interesul. Nu mai despica firul în patru și fii deschis la astfel de propuneri pentru că nu ai nimic de pierdut.

Câinele caută atenție în jurul lui

Maimuță

Ești pus pe ceartă și nimic nu te oprește. Îi critici pe cei din jurul tău, iar aceștia ajung să nu mai înțeleagă nimic. Poate ar fi bine să te pui și în locul lor și să te mai calmezi puțin. Astfel de tensiuni nu îți aduc niciun beneficiu ție și de asemenea, riști să pierzi și oameni importanți.

Cocoș

Ai parte de o zi liniștită, fără conflicte și fără pare multe gânduri negre. Mai bine stai cu cei dragi și eviți deplasările, pentru că meriți o pauză de la orice. De asemenea, nu ezita să te mai și odihnești, căci oboseala își cam spune cuvântul în cazul tău.

Câine

Vrei să câștigi aprecierea celor din jurul tău. Asta nu înseamnă însă că trebuie să depui eforturi suplimentare. Naturalețea ta, dar și implicarea de până acum sunt suficiente. Iar cine nu vede asta, înseamnă că nu are ce să caute în viața ta.

Mistreț

Ai observat că mulți din jurul tău nu te prea ajută și nu ai pe cine să contezi. Tocmai din acest motiv, sâmbătă, 18 martie, ești mai sigur ca oricând să renunți la oameni. Ai grijă însă pe cine elimini din viața ta, dar și în ce manieră, să nu îți pară rău mai târziu.