CONTINUARE ZODIILE BINECUVÂNTATE DE ASTRE

Zodiile binecuvântate de astre
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.Zodii care vor fi binecuvântate cu noroc în perioada care urmează Potrivit astrelor, perioada următoare va fi benefică pentru transformări pozitive în ceea ce ne privește pe toți, însă mai intensă pentru reprezentanții anumitor semne zodiacale care vor avea parte de reușite extraordinare.

Nimic nu este mai bun decât liniștea și transformările după un sezon agitat. Anul acesta va fi unul plin de succes, reînnoind energia vitală și garantând realizări palpabile și vise îndeplinite! Indiferent de momentele dificile prin care am trecut sau urmează să trecem, ceea ce ne așteaptă sunt doar realizări frumoase, vise și dorințe care vor fi mai ușor de realizat. Vești bune ne așteaptă pe fiecare în parte, iar perioada care urmează este o suflare de speranță și energie suplimentară pentru mintea și inima noastră.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Zodii care vor fi binecuvântate cu noroc în perioada care urmează Potrivit astrelor, perioada următoare va fi benefică pentru transformări pozitive în ceea ce ne privește pe toți, însă mai intensă pentru reprezentanții anumitor semne zodiacale care vor avea parte de reușite extraordinare. Nimic nu este mai bun decât liniștea și transformările după un sezon agitat.

Anul acesta va fi unul plin de succes, reînnoind energia vitală și garantând realizări palpabile și vise îndeplinite! Indiferent de momentele dificile prin care am trecut sau urmează să trecem, ceea ce ne așteaptă sunt doar realizări frumoase, vise și dorințe care vor fi mai ușor de realizat. Vești bune ne așteaptă pe fiecare în parte, iar perioada care urmează este o suflare de speranță și energie suplimentară pentru mintea și inima noastră. Această nouă fază ne va schimba starea sufletească și va fi parțial responsabilă de multe succese în ceea ce privește mai multe ramuri ale vieții.

Ca în fiecare lună, astrele stabilesc „clasamentul” celor mai norocoase semne ale lunii. În cadrul lunii semptembrie, trei aleși fericiți riscă să-și vadă viața transformată din toate privințele, într-un sens extrem de bun.

Zodia Fecioara

Toamna este anotimpul Fecioarei, momentul ei, momentul în care își sărbătorește ziua de naștere. Stea a lunii, Fecioara este răsfățată acum de astre. Apare acum o oportunitate pentru nativii din acest semn, de a se adăposti sub aripa protectoare a cuiva, care le vor binele. Începutul „anului școlar” este o perioadă care trebuie marcată cu un reper. Fecioara își eliberează latura mai nebună, latura ei sălbatică, pentru a da frâu liber imaginației sale. În starea de visare și somn, ideile se trezesc la viață și în starea de așteptare, proiectele revigorează. „Întoarcerea la școală” este sinonimă cu impulsul, cu dorința de a da formă dorințelor voastre. Astfel, pe tot parcursul lunii, Fecioara va putea conta pe puterile planetei Marte, mai întâi, în semnul Fecioară până în data de 15 septembrie, și mai apoi, pe puterile planetei Venus în semnul Scorpion, care este un semn prietenos pentru acesta, încă din data de 11 septembrie. Împreună, planetele ambiției și ale iubirii oferă Fecioarei mijloacele de care are nevoie pentru a-și îndeplini toate dorințele.

Așadar, cariera nativilor din zodia Fecioară decolează acum și își dublezi ardoarea și ingeniozitatea pentru a-și întipări semnătura în activitățile sale.Cuprinsă de forță și ambiție, Fecioara va avea nevoie de acestea și în ceea ce privește în viața sa privată. Exprimarea sentimentelor nu este lipsită de risc, este o capcană pe care curajoasa Marte o respinge automat, bunăstarea experimentată la final, confirmând interesul de a vorbi deschis. O nouă poveste de dragoste se poate transforma în romantism sigur, dacă Fecioara reușește să-și adune curajul și să preia conducerea. Fericirea este ceea ce vă așteaptă și o să gustați din ea cât mai curând posibil. Și chiar dacă luna septembrie nu marchează începutul unui roman de dragoste, luna aceasta ar putea fi o lună a eliberării. Înclinată să îndure mult din dragoste, Fecioara își plasează propria bunăstare în centrul preocupărilor sale. În cele din urmă, îndrăznește să spună ce simte și ce are pe suflet. Prin urmare, începeți prin a vă opune unei situații inacceptabile sau unei atitudini de neînțeles. Înainte de a vă exprima dorința de a vă schimba viața, manifestați nevoia de a vă transforma destinul. Acum este momentul să faceți pasul cel mare. Planetele sunt alături de voi pentru a vă ajuta în această schimbare de ritm, de destin și de viață. Fecioara trebuie doar să se lase ghidată, pentru că la capătul drumului vă așteaptă ceea ce ați căutat întreaga viață.

Zodia Balanta

Balanța ar trebui să se bucure din plin de vară și să facă multe planurile pentru vacanțe, petreceri și excursii în august. Ultima parte a sezonului cald va fi cea mai frumoasă perioadă a anului, iar speranțele și visele lor se vor împlini mai ușor. Chiar și planurile costisitoare vor fi ușor de pus în practică toamna, mai ales dacă Balanțele vor reuși să economisească bani în primăvară, așa cum le sfătuiește Mercur. De asemenea, în august, își vor consolida poziția în carieră.Dacă visul vostru este să găsiți în cele din urmă persoana potrivită cu care s-ar putea să doriți să vă împărtășiți viața, acest sezon retrograd al lui Jupiter are șanse mai mari de a face acest lucru, mai mult decât în ​​timpul oricărui alt eveniment cosmic din acest an. Jupiter este planeta expansiunii, ceea ce înseamnă că veți avea atât o mentalitate deschisă, cât și o capacitate oarecum psihică de a vedea lucrurile din mai multe perspective diferite.

Ceea ce înseamnă acum este că propriul vostru simț al judecății se va relaxa puțin și, în această stare, veți putea vedea lucrurile fără noțiuni preconcepute despre ceea ce este cu adevărat. Cu alte cuvinte, persoanele care odată v-au făcut să vă simțiți rău și pe care v-ați supărat crezând că nu vă vor binele, s-ar putea să nu fie acele persoane pe care le-ați crezut cândva, ceea ce vă va deschide lumea, până la posibilitatea de a găsi iubire adevărată. Ați petrecut prea mult timp în felul vostru, gândind că nimeni nu este suficient de bun pentru voi și deci ați ales să fiți singuri, chiar și atunci când sunteți într-o relație și acesta este un mod nepotrivit de a fi. Ceea ce va elibera Jupiter în voi este acea natură de judecată a voastră, cea care vă împiedică să vedeți binele în oameni. În următoarele câteva luni, veți afla că oamenii sunt buni, că au potențial și pot fi atât iubitori, cât și generoși. Deschideți-vă inima către Jupiter retrograd și tot ce vă aduce. Și cât timp sunteți acolo, rămâneți deschiși, vă va face lumea mai bună.

Zodia Scorpion

Numărați-vă binecuvântările, pentru că nu pare a fi nimeni altcineva mai de succes în acest moment, decât voi. Sunteți vedeta spectacolului în această lună, așa că jucați-vă rolul. Considerați-vă norocoși și arătați recunoștință. Pe măsură ce luna trece, vă veți îndrăgosti de ceva nou, în ceea ce privește cariera. Puteți lua decizii foarte importante, sunteți propriul vostru șef și, în această lună, veți fi foarte legați de acest sentiment. Acum, puteți folosi această energie pentru pozitiv sau negativ, așa că nu vă lăsați seduși de partea întunecată! Rămâneți în lumină!Luna septembrie va fi o lună favorabilă pentru Scorpionii, care vor profita de această conjunctură astrală specială. Începând din această lună, vor avea noroc în tot ceea ce încearcă să realizeze, vor călători mai des decât anul trecut, mai ales dacă au rude în străinătate și vor avea șansa de a se implica în proiecte mai interesante la locul de muncă. Perspectiva lor se va schimba și pot găsi surse de venit pe care nu le-au anticipat niciodată în ultimii ani.

Pe plan sentimental, vesti bune se intrevad in primavara, in perioada aprilie- mai, pentru acesti nativi.Evenimentele pozitive vor restabili încrederea nativilor Scorpion și le va îmbunătăți foarte mult viața! Vor exista oportunități de muncă bune, șanse să apară unele iubiri intense și îmbunătățiri mari în ceea ce privește relațiile de familie. Veștile bune vor ajunge în sfârșit și în viața ta și te vor surprinde plăcut. Dedicația și diligența, care te caracterizează de altfel, vor duce la rezultate foarte promițătoare. Îmbunătățirea financiară va veni și stabilitatea va fi constantă, motiv pentru care nu trebuie să te mai îngrijoreze acest aspect. În ceea ce privește dragostea, dorința de a întemeia o familie va crește și va deveni foarte prezentă în inima ta! Dacă există anumite dificultăți financiare sau situații neplăcute la locul de muncă, acesta este momentul în care probabil alegi să renunți și să începi ceva mai bun.

Zodia Sagetator

Septembrie aduce atât optimism, cât și îndoială și, oricât de mult ați prefera să rămâneți pe traseul optimist, veți fi copleșiți de dificultăți în timpul celei de-a doua săptămâni. Desigur că vă veți descurca, dar contracarările vor fi la ordinea zilei. Acesta este lucrul despre voi și optimism. Aveți tendința de a trăi într-o lume de vis, unde totul este foarte posibil și optimismul este singura monedă pe care o aveți. Înapoi în lumea reală, supărările sunt abundente și vă va fi greu să vă descurcați. Vă uitați la alți oameni care fac și vă spun lucruri care se opun în mod direct la tot ceea ce credeți. Cel mai bine ar fi să ignorați „oamenii” luna aceasta, în timp ce vă dezvoltați lumea interioară, unde puteți trăi în siguranță, sănătos și optimist.În timp ce unii oameni au o etapa grea în octombrie, Săgetătorul se bucură de o perioadă bună și recuperează tot ce au pierdut. Aceasta este luna lor de grație, când norocul și dragostea se împletesc într-o atmosferă liniștită. În această perioadă,nativii Săgetător pot descoperi că vor deveni părinți sau bunici sau pot lansa noi activități și surse de venit pentru întreaga familie. Deși de obicei nu sunt prudenți și economi, în octombrie, noiembrie și decembrie, planetele se vor ocupa de bugetul lor, ajutându-i să facă investiții pe termen lung.Jupiter este planeta voastră conducătoare și nimeni nu știe mai bine decât voi, cât de intensă poate fi viața când Jupiter devine retrograd.

Și în cazul vostru, se va simți ca un noroc imens. Și din nou, știm că nu este doar „noroc”, ci este ceea ce faceți cu imboldul și energia inspiratoare pe care vi le dă această planetă.Ceea ce veți observa în următoarele câteva luni, este că veți vedea că sunt mai mulți bani, mai multe proiecte creative, mai multă distracție și mai multă dragoste în viața voastră. Astfel, viața este măreață în tot ce vă pregătește. Mai ales dacă sunteți un nativ Săgetător. În următoarele câteva luni, veți avea grijă de afaceri și ceea ce se înțelege prin aceasta este că, dacă există o datorie restantă, o veți achita. Dacă există o lucrare creativă pe care ați lăsat-o neterminată, vă veți întoarce pentru a o finaliza și o veți lăsa completă. Ceea ce veți face este de asemenea, acțiunea de a vă curăța calea, astfel încât să puteți face ceea ce doriți, fără conștiința de vinovăție care vă ține stagnați și îngrijorați tot timpul.S-ar putea să fiți supărați sau speriați, pentru că lucrurile din viața voastră nu au funcționat așa cum v-ați dorit, cu atât mai mult motiv pentru a vă simți recunoscători acum, pentru că acest tranzit retrograd al lui Jupiter vă va ajuta să eliberați ceea ce nu vă mai servește. Luna septembrie va fi excepțional de norocoasă pentru voi, așa că vă pregătiți pentru o doză mare de pozitivitate, împlinire profundă și fericire.

Zodia Capricorn

Cuvântul cheie pentru voi în această lună este motivația și va fi abundentă din toate părțile. Relațiile vor cere atenție și veți fi chiar acolo, în față și în centru, fiind disponibili pentru tot ce este necesar. Problemele legate de carieră nu există în această lună. Ceea ce are nevoie de muncă, lucrați. Ceea ce necesită timp și concentrare, obțineți exact asta. Nu există obstacole care să vă împiedice luna aceasta, ceea ce vă face cu atât mai bine să vă adânciți în idei noi precum să vă îngrijiți sănătatea. Sunteți într-o formă bună, dar o parte din asta este norocul, acum este momentul să depuneți un efort conștient pentru a vă consolida sănătatea.Norocul este de partea nativilor Capricorn încă din prima luna a anului și totul va fi minunat până în aprilie. În primul trimestru al noului an, Capricornii trebuie să încerce totul, să ceară mai mult de la ei înșiși, deoarece vor avea șansa de partea lor.

Nimic nu le stă în cale, indiferent dacă au planuri simple sau ambițioase. Septembrie va fi încă o lună bună, dar cele mai bune oportunități pentru Capricorn vor avea loc în octombri. Pe plan personal martie si aprilie sunt luni cu multe sanse in dragoste. Concentrarea mentală și munca serioasă vor sprijini câștigurile din carieră în această lună. Vă veți deschide unor noi călătorii, care vă vor lărgi perspectiva, vă vor accentua intelectul și poate chiar vă vor duce într-o călătorie pe distanțe lungi sau într-o vacanță. S-ar putea să căutați să vă îmbunătățiți imaginea publică, astfel încât ceilalți să recunoască cât de departe ați ajuns și tot ce ați realizat. Amintiți-vă că vă puteți împărți timpul în mod egal între muncă și viața voastră socială și să progresați în continuare în urcarea ascendentă. Aveți încredere în voi!

Zodia Vărsător

Începutul anului a fost puțin dificil pentru reprezentanții semnului Vărsător. A avut loc o restructurare a vieții tale personale, dar și a celei profesionale. Însă, energiile se vor schimba în curând și obiectivele pe care le ai se vor schimba. Să nu te surprindă, totul se va dovedi bine în cele din urmă!Pentru Vărsător se anunță o perioadă extrem de intensă și fericită. Deși are parte de suișuri și coborâșuri în activitatea financiară, până la finalul perioadei, vor găsi o formulă prin care să aibă parte de situația pe care și-o dorea.Veselia atrage de partea ta oameni noi și interesanți. Te poți considera norocos cu așa prieteni de nădejde, nu mai ai nevoie de nimic altceva. Norocul îți surâde și pe plan sentimental. După o perioadă lungă în care ai stat singur, acum e momentul să-ți întâlnești sufletul pereche. Va merita așteptarea.Ați fost stabili pe calea voastră pentru ceea ce se simte pentru totdeauna și, totuși, nu ați fost niciodată prea siguri că ceea ce faceți este ceea ce „ar trebui” să faceți.

De multe ori ne întrebăm: care este scopul nostru? Vă dați seama că scopul vostru nu poate fi limitat la un loc de muncă de nouă până la cinci, dar știți și că trebuie să fie mai multe pentru voi acolo. Acest tip de gândire vă poate face să vă simțiți inferior, întrucât vă comparați excesiv viața cu cea a altora. Prima lecție de învățat luna aceasta este nu vă comparați niciodată viața cu cea a altuia. Apoi, dacă doriți să dedicați timp găsirii scopului vostru, atunci înțelegeți că tocmai în acest moment, toate deciziile sunt atât libere, cât și posibile. Toate merg ca pe roate în viața ta, inclusiv în plan financiar. Cunoști o bunăstare cum nu ai mai avut până acum, însă nu trebuie să te culci pe o ureche. Pune bani departe pentru zile negre, asigură-ți un viitor sigur din acest punct de vedere. Acum este momentul să te dedici unor proiecte noi, să te implici în ceva nou, atât profesional, cât și emoțional. Vei avea parte de mai multă stabilitate și mai mult echilibru în sentimente și emoții, ceea ce te va ajuta să iei deciziile corecte. Ți se vor prezenta mari oportunități. Deci, profită de tot ce îți apare în cale, însă nu uita să te și distrezi și relaxezi, având în vedere că ai trecut prin multe.

Zodia Pești

Peștii vor avea oportunitati in luna septembrie 2021. Până atunci, vor exista perioade mai norocoase și oportunități frumoase, dar octombrie este luna care își vad recompensate toate eforturile. Septembrie este despre a termina ceea ce ați lăsat în urmă, astfel încât să puteți începe toate acele noi proiecte minunate pe care le aveți în minte. Creativitatea este de partea voastră, iar mișcările planetare par să vă ajute în eforturile voastre. Mijlocul lunii septembrie ar trebui să aducă vești și mai bune, plus vizita unui vechi prieten. Vă veți mângâia în căldura prietenilor și a familiei și, în mod surprinzător, nimeni din cercul vostru nu simte altceva decât dragoste pentru voi și dorința de a fi aproape de voi. Sunteți prima alegere a tuturor, au încredere în voi și vor să știți că sunt acolo pentru voi.

Așteptați vești bune pe 14 septembrie.Noile idei despre dragoste, colaborare și ceea ce vreți într-un partener ar putea provoca perturbări în relațiile voastre existente. Pe măsură ce lucrurile devin stâncoase, nerăbdarea voastră vă poate conduce la o căutare a unui sens mai profund, cu privire la ce lucruri sunt deconectate în prezent. Asigurați-vă că purtați conversații deschise și oneste și vă exprimați preocupările cu oamenii potriviți, mai degrabă decât să țineți totul în secret. Dezvoltarea unei conștientizări mai mari a nevoilor voastre personale va aduce claritate despre cum să mergeți mai departe în parteneriatele voastre. La mijlocul lunii octombrie, Peștii se vor bucura de promovari si mariri de venituri la locul de muncă. Cei mai norocoși se lauda cu câștiguri mai bune, împreună cu noi oferte de locuri de muncă sau proiecte de muncă mai atractive. Peștii orientați spre familie vor saluta sosirea unui copil pe lume.