HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUAREA 1 HOROSCOPUL ZILEI DE 19 MARTIE 2023

Horoscop Special zilei de 19 martie 2023.
Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Horoscopul zilei de 19 martie 2023: Capricornii sunt vedetele zilei azi, pe Gemeni îi așteaptă o surpriză, iar Berbecii primesc bani.Săgetătorii au o zi plină, Scorpionii sunt irascibili, iar Balanțele devin agresive. O zi cu multe schimbări de atitudine și multe neconcordanțe.Luna Fecioara ne face mai rezervati in exprimare, mai ales ca Fecioara este adesea critica si analitica. Nu esti lipsit de emotii, dar iti este greu sa delimitezi ceea ce simti. In consecinta, uneori poti parea putin rece, detasat.

Horoscopul de Mâine 19 martie 2023

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Leii primesc azi o sumă de bani pe care o tot așteptau. Poate fi vorba de vreo moștenire, un împrumut sau chiar o mărire salarială. Cert este că e tot ce aveau nevoie în această perioadă mai puțin bună din punct de vedere financiar. Leii au parte de o zi încărcată. Vor să fie promovați cu orice preț și au tendința de a-și însuși sarcini pe care nu le pot termina de unii singuri. Noroc cu cei din jur care observă epuizarea lor și le sar în ajutor. Poate așa vor învăța și acești nativi să lase deoparte orgoliul și să solicite ajutorul atunci când este cazul. Tu îți permiți distracție doar la finalul săptămânii, atunci când vor veni la tine prieteni tăi. Până atunci, ai de terminat foarte multe treburi urgente. Se anunță ceva bani din încasări și plata unor facturi restante.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au tendința de a deveni impulsive azi, lucru care îl va scoate din minți pe partenerul de viață. Nimic nu va ieși cum trebuie pentru pretențioasele native și vor avea tendința de a scoate în evidență lucruri și gesturi banale. Ai grijă la cum gestionezi situația, căci acest lucru poate dăuna relației tale! Fecioarele decid azi să își aloce o parte din zi numai lor. Poate o ședință Spa, o oră la sală sau chiar citirea unei cărți bune le va da o stare de bine și le va scoate puțin din monotonia în care se complac de ceva vreme.

E cazul să te reinventezi și să îți schimbi garderoba. Nu uita că schimbarea începe cu tine. E cazul să acționezi din timp. Deși nu-ți planifici decât muncă suplimentară la birou, vei avea parte de surprize. Nici măcar ele nu te vor împiedica să faci totul până la capăt. Din punct de vedere financiar, nu se anunță schimbări majore, dar poți fi oricând surprins plăcut, căci ajung la tine niște bani.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele au mult de muncă zi. Sarcinile de la birou îi vor copleși pe acești nativi și este posibil să fie nevoiți să stea peste program. Liniștește-te, căci ziua de salariu va fi una care îți va aduce zâmbetul pe buze și te va face să uiți de orele suplimentare. Balanțele adoră plimbările, iar astăzi vor avea timp din plin. Partenerul de viață le-a pregătit o escapadă în natură și vor avea timp să sa relaxeze, să se deconecteze și să revină la serviciu cu mintea limpede și dornice de lucruri noi. Promovarea le bate la ușă. Balanțele se autoizolează azi. Au tendința de a-i critica pe cei din jur și a le reproșa că nu le înțeleg. Cine să le înțeleagă, dacă ele nu vorbesc? Încearcă să te confesezi înainte de a avea pretenția să fii înțeles. Nimeni nu are posibilitatea de a citi gânduri.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte cicălitori azi. S-au trezit cu fața la cearșaf și se pare că nimic nu îi mulțumește. Atenție la ceea ce spui, căci ai tendința de a-i deranja pe cei dragi cu ale tale remarci. Nu este nimeni obligat să îți accepte doza mare de irascibilitate de care dai dovadă azi. Scorpionii au tendința de a căuta și acul în carul cu fân și uită deseori că și ei greșesc. Nu percep ca cineva să facă lucrurile în felul caracteristic și au impresia că ei fac totul perfect. Lasă deoparte atitudinea aceasta și privește-te în oglindă. Vei fi surprins de ce vei remarca. Dacă nu ai bani astăzi, nu vei putea pregăti surpriza pentru părinți. Te sfătuim să nu renunți la planul tău doar din cauza banilor. Te va ajuta un prieten care știe despre planul tău.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

CITESTE CONTINUAREA ZODIILOR DIN HOROSCOPUL ZILEI DE 19 MARTIE 2023