HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUAREA 2 HOROSCOPUL ZILEI DE 19 MARTIE 2023

Horoscop Special zilei de 19 martie 2023.
Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

ADVERTISING

Horoscopul zilei de 19 martie 2023: Capricornii sunt vedetele zilei azi, pe Gemeni îi așteaptă o surpriză, iar Berbecii primesc bani.Săgetătorii au o zi plină, Scorpionii sunt irascibili, iar Balanțele devin agresive. O zi cu multe schimbări de atitudine și multe neconcordanțe.Luna Fecioara ne face mai rezervati in exprimare, mai ales ca Fecioara este adesea critica si analitica. Nu esti lipsit de emotii, dar iti este greu sa delimitezi ceea ce simti. In consecinta, uneori poti parea putin rece, detasat.

Horoscopul de Mâine 19 martie 2023

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii nu prea au chef de muncă azi și vor fi tentanți să înceapă treburi pe care nu vor avea chef să le ducă la bun sfârșit. Acest lucru poate deveni deranjant pentru un membru mai în vârstă al familiei, cu care pot isca divergențe. Încearcă să nu îți însușești sarcini care nu îți plac, doar pentru a părea că îți pasă. Săgetătorii au o zi plină. În ultima vreme, par mai dispuși decât oricând să admită anumite lucruri și să învețe să asculte chiar și atunci când cuvintele nu sunt rostite. Ziua de azi vine la pachet cu o serie de revelații pe care le-au tot ignorat și cu noi viziuni asupra vieții. Ai muncit extrem de mult, acum aștepți răsplata cu sufletul la gură. Impropriu o aștepți, căci nu depinzi acum de acei bani. E momentul perfect pentru relaxare și distracție, iar banii te vor ajuta cel mai mult să faci asta.

ADVERTISING

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt vedetele zilei azi. Se bucură de o popularitate ieșită din comun și pot stârni invidii la locul de muncă. Au succes și pe planul sentimental, chiar dacă părea că în ultima vreme astrele i-au tot ocolit. Capricornii acordă credit oricui și pleacă mereu de la premisa că fiecare om are dreptate. Dar chiar și așa azi descoperă că au fost trădați, iar acest lucru îi va dezamăgi profund. Prietenii de o viață sunt puse la încercare. Înarmează-te cu multă răbdare și toleranță! Îmbini lucrul cu momentele de relaxare. Banii pe care îi găsești în cont îți dau energie pentru a munci cu și mai mult spor. Seara, lași deoparte totul și te simți bine în compania celor dragi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii tind azi să se autointituleze deținătorii dreptății absolute. Nu sunt de acord cu nimic din ceea ce li se spune, iar acest lucru îi deranjează teribil pe colegi și supervizori. Atenție la vorbele rostite și la modul cum gestionezi situația cu superiorii! Vărsătorii sunt cheltuitori azi și au tendința de a-și achiziționa lucruri nefolositoare. Mergi la cumpărături însoțit și vei avea surpriza să te întorci acasă cu bani în portofel. Te vei simți foarte bine departe de toată nebunia de la muncă. Oricât ar fi de solicitantă, simți că ai face asta zi de zi fără să obosești. Banii vor veni fără ca tu să ai vreo grijă în această privință.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii au parte de o zi agitată. Treburile de la birou par a nu se mai opri, iar acasă trebuie să organizeze petrecerea pentru ziua de naștere a soției. Încearcă să delegi sarcinile, pentru a reuși să stabilești fiecare amănunt. Peștii vor să aibă parte de noi experiențe. Simt că au curajul de a încerca lucruri noi și investesc mult timp și dăruire într-un proiect la care visează din copilărie. Surprize noi la orizont! Te simți obosit și fără niciun chef. Ai muncit pe rupte și ai fi vrut să vezi și răsplata. Te sfătuim să te odihnești și să ai răbdare, căci toate se rezolvă, dar pe rând.

ADVERTISING
ADVERTISING