CONTINUAREA HOROSCOP DRAGOSTE 9 OCTOMBRIE 2021

Horoscopul zilei de dragoste 9 octombrie 2021
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie – 22 iulie)

Viața voastră sentimentală se va bucura de o înflorire spontană în această perioadă și este exact ceea ce ați așteptat de atâta timp. În cazul în care conexiunea cu persoana iubita devine mult mai intimă și iubitoare, veți avea ocazia de a explora noi nuanțe ale relației voastre.Legatura cu partenerul de cuplu este din ce in ce mai puternica si sunteti pe aceeasi lungime de unda, facand o echipa formidabila impreuna. Daca esti singur, evita sa stai in casa. Accepta invitatia prietenilor si iesi. Nu vei regreta. S-ar putea sa cazi in vraja unei persoane fermecatoare.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie – 22 august)

Obstacolele care au v-au pus piedici în viața voastră amoroasă se vor micșora considerabil sau vor dispărea. Ați atins un nou nivel de gândire, iar acest lucru influențează abordarea pe care o aveți în sfera pasională. Dacă credeți că anumite lucruri din trecut vă pot oferi răspunsurile la anumite chestiuni din prezent, nu ezitați să răsfoiți orice informație.

Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În această perioadă v-ar fi favorabil să fiți atenți la modul în care comunicați cu persoana iubită, deoarece lipsa voastră de răbdare poate determina vorbe sau acțiuni care ar putea să desechilibreze relația. Faptul că părerile voastre nu sunt mereu aceleași cu ale celeilalte persoane nu ar trebui să facă loc de neînțelegeri. Învățați să acceptați opinii diferite.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o idee bună să revizuiți o anumită confesiune sau un punct de vedere pe care vreți să-l prezentați persoanei iubite. În acest fel veți observa dacă mai este nevoie de mici retușuri în exprimarea voastră. Acordați-vă timpul de care aveți nevoie. Comunicarea constantă este esențială întotdeauna, dar unele subiecte sensibile merită o atenție mai profundă.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil ca o chestiune legată de viața voastră sentimentală să beneficieze de o viziune din exterior. Uneori avem nevoie de cunoașterea mai multor perspective asupra unei situații pentru că implicarea personală aprofundată s-ar putea să ne îndepărteze de la viziunea de ansamblu și să nu mai vedem clar nici detaliile, nici toată situația ca atare. Păstrați-vă mintea deschisă.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, emanați o vibrație care vă transformă într-o companie foarte plăcută, iar ceilalți sunt atrași în mod natural față de voi. Știți exact ce și cum să spuneți persoanei iubite sau unui potențial partener pentru a strânge relația și a aduce energii romantice și pasionale.

Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea să vă confruntați cu un subiect mai sensibil față de care atât voi cât și persoana iubită să aveți păreri total diferite. Din acest motiv, cea mai înțeleaptă decizie poate fi să amânați discuția pentru un moment când energiile voastre se echilibrează pentru a putea avea o dezbatere matură care să nu ducă la o ceartă.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă nu sunteți siguri de un anumit lucru, axați-vă atenția spre ceea ce aveți în viața voastră și fiți recunoscători. Acest fapt vă va oferi o altă perspectivă asupra situației și vă va induce o stare de armonie. Cu o minte deschisă și o inimă receptivă, veți percepe viața sentimentală și sfera intimă într-un mod diferit care vă este favorabil.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie – 20 martie)

Pasiunea din viața voastră sentimentală prinde nuanțe noi, iar acest lucru necesită o altă atitudine din partea voastră. Voi decideți calea pe care s-o urmați în sfera romantică. Tot ceea ce este nevoie este să cunoașteți ceea ce vă doriți cu adevărat, iar odată ce sunteți hotărâți aveți toate șansele de a vă atinge obiectivele.