STIRI

Emisiunea „Poftiți pe la noi” ajunge la Alba Iulia alături de Nea Mărin

Mergem în inima Ardealului, la Alba Iulia, locul unde istoria se trăiește zi de zi. Poftiți pe la noi – Poftiți prin țară – duminică de la 20:00, Luni și Marți de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Noua ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi”, poftiți prin țară a strâns vedete cu renume autohtone, iar Nea Marin le-a găsit responsabilități fiecăruia, dar și funcții. Ediția a debutat în 20 decembrie 2021 la Albac, județul Alba.

„Cu drag vin de fiecare dată în Alba Iulia și prima dată vin în Cetate. Am impresia că aici, pentru mine, este sufletul adevărat al românilor…”

a transmis Nea Mărin la ultima vizită în Alba Iulia
ADVERTISING

Ce surprize a adus noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin?

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

De unde se ridică praful, de acolo vine coregraful. Coregraf cu părul lin, să trăiască Nea Marin”, așa l-au întâmpinat concurenții Cosmin Seleși, Romică Țociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe Nea Marin.

ADVERTISING
ADVERTISING