STIRI

Femeie lovita de masina in Pitesti: Soferul a fugit de la locul accidentului

Astazi in data de 29.06.2020, in jurul orei 13:00, Politistii Biroului Rutier Pitesti, au fost sesizati prin Serviciul Unic de Urgenta, despre producerea unui accident, fiind vatamata o persoana, urmat de parasirea locului accidentului fara incuviintarea oamenilor legii.

Din primele cercetari s-a stabilit ca o femeie in varsta de 58 de ani cu domiciliul in Pitesti care se deplasa pe partea carosabila in zona unei parcari str. Piata Muntenia Pitesti ar fi fost accidentata usor de catre un sofer, conducator al unui autoturism, care ar fi coborat a purtat o scurta discutie cu persoana accidentata dupa care a plecat.

Datele autoturismului si ale soferului au fost date in atentia oamenilor legii de pe raza municipiului Pitesti si Sectiilor de Politie din apropiere precum si Biroului de Politie Autostrada A1, iar dupa maxim o ora, conducatorul auto s-a prezentat de buna voie la sediul Politiei.

In urma investigatiilor, Politistii au stabilit ca soferul a fost un tanar in varsta de 21 de ani din Pitesti, acesta fiind testat de Politisti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Femeia a fost transportata la o unitate medicala pentru ingrijiri, fiind stabilit diagnosticul de contuzie membru inferior stang.

Soferului in varsta de 21 de ani, a fost intocmit un dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, totodata fiind retinut si permisul de conducere si eliberarea unei dovezi fara drept de circulatie.

Lasă un răspuns