STIRI

FOTO: A furat un aparat de jocuri de noroc (pacanele) cu tot cu bani in el

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați, ieri, de către o femeie, din comuna Dănești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu punctul de  lucru în comuna Dănești, despre faptul că la data de 7 septembrie a.c., un bărbat a sustras din interiorul magazinului un aparat electronic video multigame.

,,Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dănești,  s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic și a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul și aparatul electronic pe câmp”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Oamenii legii au mai descoperit că bărbatul nu deține nici permis de conducere.

,,În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că bărbatul a condus  autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu expirat din data de 15 iulie a.c.”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Aparatul electronic a fost predat administratorului societății comerciale, iar suma de 1.910 lei a fost ridicată de la bărbat până la definitivarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns