Horoscop 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește

Horoscop 26 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi a surprizelor. O să ne bucurăm de revederea unor persoane dragi și de o invitație neașteptată, la o cafea, la o plimbare, ceva care să ne lumineze ziua, viața.

Vibrația zilei este 8 și am face bine să ne păzim banii, să nu-i cheltuim până la ultimul bănuț.

Horoscop 26 martie 2023 – BERBEC

Aveți unde să vă duceți și cu cine. Vă bucurați de prezența unor oameni pe sufletul vostru și o să vă refaceți starea de spirit.

O să ajungeți și la vreun sărbătorit, dacă nu sunteți chiar voi protagonistul și o să se simtă toată lumea cât se poate de bine.

Vreți să vă oferiți o viață mai bună vouă, familiei. E momentul vostru, cu Jupiter în zodia voastră, și o să vă bucurați de o atmosferă mult mai caldă acasă.

Horoscop 26 martie 2023 – TAUR

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi și găsiți ceva delicios, așa cum știți voi, și o să stați la taclale. Poate aveți și o terasă și stați la aer, la soare.

Poate o să vă mai ocupați și de voi, vă duceți la spa, la cosmetică, la tuns, la stilist, să dați refresh total.

O să vă străduiți să faceți cât de cât, așa, economie la bani, și să vă și distrați. Totuși, să le oferiți și alor voștri un mic respiro, le faceți pe toate.

Horoscop 26 martie 2023 – GEMENI

Grupul de prieteni vă acaparează și o să ziceți mersi că o să petreceți o zi frumoasă împreună, că poate, altminteri, nu aveți chef să vă duceți pe nicăieri singuri.

O apariție neașteptată și viața voastră sentimentală o să fie mult mai frumoasă de-aici înainte.

Voi o să dați curs invitaților în oraș, ca să mai lăsați deoparte grijile, să vă reconectați la viața urbană, că e musai.

Horoscop 26 martie 2023 – RAC

O să vă facă plăcere să vă duceți la un spectacol, să vă culturalizați un pic, să dați ignore tensiunilor, să vă lăsați în voia atmosferei de relaxare, de visare.

E o reuniune cu rude, cu prieteni, poate e un eveniment festiv și o să vă prindă bine să vă rupeți câteva ore de rutina zilnică.

Voi vă socotiți banii să vă ajungă de cheltuială, dar să aveți și pentru o ieșire în lume cu familia, măcar la cafea.

Horoscop 26 martie 2023 – LEU

Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastra de unda și s-ar putea să vă armonizați, până chiar la unirea destinelor.

Vă puteți repezi la ziua cuiva de naștere din altă localitate, și o să vă consolidați relațiile cu cei pe care-i vedeți mai rar, că este mare distanța dintre voi.

Voi v-ați putea repezi la prietenii care locuiesc prin altă parte a țării, și o să vă prindă bine să schimbați un pic peisajul și anturajul.

Horoscop 26 martie 2023 – FECIOARĂ…

Citeste continuarea Zodiilor din: Horoscop 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește