HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop 6-15 martie 2023, cu Cristina Demetrescu. Două săptămâni aglomerate, grele din punct de vedere emoțional, iar data de 4 martie are o importanță aparte

Astrologul Cristina Demetrescu spune că primele două săptămâni ale lunii martie se arată a fi o perioadă extrem de încărcată.

Totodată, e vorba de două săptămâni aglomerate, grele din punct de vedere emoțional, iar data de 4 martie are o importanță aparte.

ADVERTISING

„În aceste două săptămâni, astrele nu merg, înoată. Mercur, care este planeta comunicării, va intra în Pești. Mare atenția la faptul că nu ne adunăm gândurile, suntem melancolici, un pic apatici, e în toate direcțiile mintea noastră.

Aceste două săptămâni sunt foarte încărcate, Mercur şi Saturn va intra în Pești şi trebuie să ne gândim la viitor, să ne concentrăm.

Deciziile care se iau în această perioadă s-ar putea să conteze enorm de mult pentru viitorul nostru. Sunt foarte multe oportunități pentru că sunt doi benefici care se întâlnesc data de 4, Venus și Jupiter.

În aceeași zi există o provocare de la Univers, pentru că nu toată lumea trebuie să fie fericită, în evoluţie, dar trebuie să fie atentă.

Există aceste provocări legate de felul în care ne atașăm de obiceiuri, de trecut și nu vedem oportunitatea, nu vedem șansa. Unii se vor întoarce în trecut, se vor lăsa influențați.

ADVERTISING

Asta pentru data de 4 martie, dar noi trebuie să fim atenţi şi cu 1-2 zile înainte, dar şi după”, a atras atenţia astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Special pentru Berbec

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING