HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de situații imprevizibile

Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de situații imprevizibile în următoarea perioadă, potrivit numerologului.

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul pentru echinocțiul de toamnă din 2022. Numerologul anunță vești bune și schimbări pentru unele zodii.

Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Echinocțiul de toamnă este vineri, pe 23 septembrie 2022, iar acest fenomen are o mare influență asupra fiecărui nativ.

Berbec

Acești nativi sunt gata să ia lucrurile așa cum sunt și primesc lumină în suflet, după cum a precizat numerologul. De asemenea, sunt nevoiți să-și înfrunte propriile eșecuri.

Taur

Lucrurile se vor relaxa în plan financiar pentru acești nativi. E timpul să facă pace cu ei înșiși. Ar putea găsi un fost partener și sunt șanse să reia relația cu acesta.

Gemeni

Gemenii vor reuși să iasă în evidență. Sunt foarte atenți și reușesc să se descurce cu orice. În același timp, sunt și mai ingenioși datorită echinocțiului.

Rac

Racii nu vor mai avea nemulțumiri și se vor gândi mai mult la ei. Este și o perioadă de schimbare de trei luni, iar “fluxul vieții trebuie să fie la cote înalte”, a explicat Mihai Voropchievici. Simt nevoia de multă iubire.

Leu

Echinocțiul de toamnă le aduce nativilor Leu multe răsturnări de situație. Nu vor fi mai temperați și s-ar putea să aibă parte de multe întâlniri.

Fecioară…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop echinocțiu de toamnă, dezvăluit de Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de situații imprevizibile