HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Zodiile de apă dau de greutăți

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022: zodiile de apă dau de tot felul de grele încercări. Septembrie nu începe tocmai bine mai ales pentru Raci și Pești.

Horoscopul karmic pentru perioada 29 august – 4 septembrie 2022 așază lucrurile și le pune pe făgașul normal, doar că asta va presupune suferință pentru anumiți nativi.

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

ADVERTISING

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt în fața unor decizii dificile. Toate discuțiile, disensiunile, neînțelegerile vor porni de la bani ori felul în care sunt gestionați aceștia.

Racii simt că ajung la capătul răbdării și, pe lângă lacunele financiare, aceștia se vor simți nerespectați de persoanele cu care petrec cel mai mult timp. Același lucru este valabil și pentru Pești, care, spre deosebire de Raci, ar putea avea o ieșire nervoasă.

Scorpionii sunt un pic mai feriți de probleme în perioada următoare. Pentru ei, preocuparea numărul unu va fi să își împartă timpul pentru fiecare activitate, căci au destule sarcini de dus la bun sfârșit.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță)…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop karmic pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Zodiile de apă dau de greutăți

ADVERTISING
ADVERTISING