HOROSCOP: LUNĂ PLINĂ SÂNGERIE ȘI ECLIPSĂ TOTALĂ DE LUNĂ

Lună plină sângerie și eclipsă totală de lună
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.Eclipsele de Lună din 2022 – Anul 2022 ne prilejuieste 4 SuperLuni si nu oricum, ci una dupa alta. Prima se va petrece in mai. Dar ce este o SuperLuna?

Luna plină a lunii mai, fiind și o eclipsă totală de lună în Scorpion, nu va trece neobservată, ci efectele ei vor fi accelerate și intensificate. Este o sărbătoare cosmică și un eveniment rar și puternic care ne va influența într-un fel aparte până la un interval de 2 săptămâni, chiar o lună.

O eclipsă de lună totală are loc atunci când Soarele, Luna și Pământul se aliniază în linie dreapta, iar Pământul se află între Soare și Lună (Luna în umbra Pământului). În timpul unei eclipse totale de lună, luna este integral acoperită de umbra Pământului, ceea ce îi conferă o culoare roșiatică și de aceea, în cultura populară, i se mai spune și “luna sângerie”. Eclipsa de lună va fi vizibilă pe 15-16 mai în funcție de zona lumii în care ne aflăm.

Ce este o Super Luna?

SuperLuna este tot o Luna plina, doar sa se petrece mult mai aproape de Pamant si pare mai mare si mai stralucitoare. Conform dictionarului, SuperLuna reprezinta acel fenomen astronomic care consta in suprapunerea fazei de Luna plina (sau Luna noua) cu pozitia Lunii la perigeul traiectoriei sale circumterestre. Denumirea de “SuperLuna” a fost data de astrologul Richard Nolle in 1979.

Desi termenul se refera si la Lunile noi, in cultura populara doar Luna plina este recunoscuta ca SuperLuna. Poate si pentru faptul ca Lunile noi de fapt sunt “invizibile” de pe Pamant.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Zodia Berbec – acești nativi vor simți nevoia să-și aplece mai mult atenția asupra celor din jur, a persoanelor dragi pe care obișnuiesc să le neglijeze, considerând că oricum nu vor pleca din viața lor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Zodia Taur – pentru cei născuți în zodia Taur, Eclipsa totală de Lună le aduce mai multă recunoștință față de tot ce au, mulțumire sufletească și încredere că ce este mai bun abia de acum urmează.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Zodia Gemeni – nativii zodiei Gemeni vor reuși să rezolve o problemă mai veche care le-a tot dat bătăi de cap. Cu mintea limpede și cu sprijinul unui om drag din viața lor, totul va primi o rezolvare.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Zodia Rac – dacă ești născut în zodia Rac află că următoarea perioadă va fi foarte bună pentru tine la capitolul bani și afaceri. Profită acum să faci tranzacții, investiții și să te lansezi în business.

Leu (23 iulie – 22 august)

Zodia Leu – Nativii zodiei Leu vor primi o lecție importantă în relația de cuplu. Leii vor înțelege, o dată pentru totdeauna, că și partenerul lor are anumite nevoi, dorințe și așteptări care are legătură strict cu persoana sa.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

CITESTE CONTINUAREA ZODIILOR DIN HOROSCOP: LUNĂ PLINĂ SÂNGERIE ȘI ECLIPSĂ TOTALĂ DE LUNĂ