HOROSCOP & ASTROLOGIE

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022. Vărsătorul găsește un partener de afaceri

Horoscopul Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022, aduce o zi cu sare și piper. Zodiile dau dovadă de spontaneitate și fac schimbări cu mare lejeritate.

Potrivit astrologului, schimbările vin legat de program, direcția și dorințele celor din jur, nu doar ale lor. De asemenea, vibraţia zilei este 2, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale au parte de o companie agreabilă.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O aniversare este pretextul perfect pentru a te vedea cu rudele. Te ocupi de casă, de familie, dar ai timp și pentru a ieși la o înghețată cu prietenii.

Taur

Se poate să vină un musafir nepoftit, dar binevenit după o săptămână încărcată la serviciu. Întâlnire cu un angajator cu care te pui de acord în privința condițiilor.

Gemeni

Faci cunoștință cu oameni cu care vei interacționa și mai târziu. Te poți deplasa cu ușurință la petreceri, unde ai toate șansele să te destinzi.

Rac

Primești o invitație la o petrecere, unde ai șansa să recuperezi relația de cuplu. Se anunță o întâlnire importantă, care te poate scăpa de probleme și care aduce armonie.

Leu

Apare cineva care te scoate din zona de confort și care aduce o doză de adrenalină perfectă. Te încearcă tot felul de stări și te vezi cu multă lume din diferite zone ale orașului sau țării.

Fecioară…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 2 iulie 2022. Vărsătorul găsește un partener de afaceri