HOROSCOP URANIA SĂPTĂMÂNA 15 – 21 IANUARIE 2022

Horoscop Urania săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

Pe 15 ianuarie nu toate veștile primite le vor face plăcere nativilor. Unele vor conține informații alarmiste, altele îi vor obliga pe Berbeci să se concentreze pe temele de viață puse în discuție; stare specială, interioară, de a trata cu ostilitate evenimentele care se desfășoară și care îi destabilizează: conflicte de idei, controverse pe teme banale, reacții refractare la nevoia de a-și schimba modul de viață și de activitate curentă. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, evenimente legate de viața de familie și de problemele locative, sporite în intensitate de Luna Plină în Rac din 18 ianuarie. Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, mai mult entuziasm și interes față de plăcerile vieții și față de universul afectiv; părinții născuți în zodia Berbecului vor fi autoritari în chestiunile de educație a copiilor, dar vor vădi, de la caz la caz, și slăbiciuni omenești: vanitate, mândrie, ambiție, orgoliu cu privire la afirmarea copiilor lor în varii planuri (sport, artă, concursuri).

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va străbate, până pe 18 februarie, sectorul relațiilor cu prietenii și grupurile de apropiați prin afinități și interese comune, oferindu-le nativilor una sau mai multe surprize: ipostaze relaționale, schimbări ale raporturilor de simpatie și comunicare, evenimente care îi plasează pe unii sau pe ceilalți în prim-planul unor situații inedite și care pun relația lor la încercare. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă, transmițând mesaje mai explicite ca altădată și sugerând soluții mai lesne de pus în aplicare cu privire la mecanismele financiare cu care nativii se confruntă. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, stare generală bună; interes pentru dietă, regim, refacere a forțelor fizice epuizate de stres, sport, activități profesionale sau domestice.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

Pe 15 ianuarie, posibile situații financiare neconvenabile sau încurcături și nereguli în acte, chitanțe, facturi care nasc divergențe și necesită timp, nervi și consum de energie pentru corectarea lor. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, efort de a asimila informațiile primite sau de a învăța. Posibil moment important pentru câte un nativ (întâlnire, audiere, audiție, audiență, interviu) provocat sau amplificat de forța Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie. Nu vor fi excluse contradicțiile interioare între ceea ce nativii știu și ceea ce trebuie să rostească în public, în contradicție cu crezurile și convingerile lor. Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, stres pe multiple planuri, îngrijorări, deteriorări ale unei situații personale, profesionale sau familiale pe fondul unor evenimente care nu sunt provocate de nativ și pe care acesta nu le poate controla pentru că îi depășesc puterile.

Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, angajând, până pe 18 februarie, casa ascensiunii sociale și a exercitării profesiei. Va urma o perioadă de o lună de posibile schimbări de statut personal sau oficial (public), dar și de încercări, de oferte interesante, dublate de poveri și limitări care vor face procesul de analiză și acceptare a lor foarte dificil, pentru că ele vor presupune un angajament major. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va exercita un patronaj mai coerent în casa personalității, inducându-i nativului stări de spirit și concluzii de viață utile, profitabile și eficiente. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, premise afective consumate în forul interior de câte un Taur cu multă grijă pentru logică, măsură și adecvare la situație și prudență față de consecințele unor decizii și atitudini manifestate deschis.

Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

Pe 15 ianuarie, amestec de stări de spirit care oscilează între detașare și preocupările alternative la muncă, efort sau stres și opusul acestora (enervări, blocaj pe un eveniment minor care le încurcă modul de viață); soțul sau soția, partenerii de afaceri, opozanții, colaboratorii, dușmanii vor alimenta aceste dizarmonii interioare prin sfaturi inutile, conduită inadecvată, provocări menite să-i scoată pe Gemeni din sărite. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, tendința de a renunța sau amâna niște cheltuieli pentru a nu se dezechilibra financiar, atitudine justificată de influxurile restrictive, moderate ca entuziasm, ale Lunii Pline în Rac, din 18 ianuarie. Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, dorință de afirmare, de a face o impresie frumoasă în public; unii Gemeni vor avea succes, mai ales dacă intervențiile lor publice vor fi bine pregătite și nu se vor baza (doar) pe improvizație, pe spontaneitate și pe farmec personal.

Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate sectorul conștiinței, al idealurilor și al opțiunilor majore, patronând sau amplificând dorința de schimbare într-o anume direcție de viață a nativilor. De aceea, vor fi posibile nu una, ci mai multe tulburări de crez interior, convingerile lor schimbându-se pe fondul evenimentelor care vor scoate în evidență imperfecțiunile acestora. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă, acționând mai brutal, dar mai explicit, în planul universului interior bântuit de îndoieli, de nedumeriri și de taine. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, efort de a ține sub control încurcăturile și neregulile domestice (reparații, defecțiuni, modificări în locuință) cu imposibilitatea de a-și modifica programul de lucru în funcție de aceste situații neprevăzute.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Pe 15 ianuarie, relațiile de muncă pot fi subiectul unor confruntări de opinie; nevoia de a invoca un text de lege. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, Luna va tranzita casa I a acestor nativi și-i va influența în mod special, pentru că, la începutul zilei de 18 ianuarie, se va produce faza de Lună Plină în Rac. Acestora li se vor revela niște convingeri și adevăruri în relația cu alte sectoare de viață și activitate cărora va fi bine să le dea curs. Moment al unor trăiri interioare intense, pline de miez, care îi vor motiva de-acum încolo pe acești nativi. Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, provocări financiare care le vor pune nativilor în față o realitate de care trebuie să țină cont și care va sublinia nevoia ca aceștia să nu se lase înfrânți, influențați, manipulați, intimidați și să-și regăsească tăria de caracter și voința.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie, va străbate sectorul beneficiilor financiare și materiale obținute cu ajutorul sau prin intermediul unor decizii și contribuții ale unor persoane particulare sau instituții. Nu va fi vorba de o „îmbogățire”, ci doar de schimbări și deblocări ale unor situații care nu le-au permis până acum nativilor să progreseze. Pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va patrona o perioadă mai utilă pentru că va opera schimbările necesare în planul relațiilor interumane și va crea și disponibilitățile exterioare pentru a stabili noi relații, noi contacte, noi apropieri pe fondul regăsirii Racilor, pe aceeași lungime de undă, ca univers de preocupări și proiecte, cu alte persoane, cu care vor putea coopera sau desfășura activități utile care să le dea satisfacție. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, posibile relații cu instituțiile administrative, efort de informare și lămurire.

Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

Pe 15 ianuarie, momente de enervare când nativii nu vor mai ști ce să creadă despre câte un prieten; divergențe, întâmplări de viață curentă care vor scoate în evidență carențele de caracter ale unui cunoscut, informații neplăcute, alarmante care-l vor indispune pe cel născut în zodia Leului. În plan afectiv, nativii vor simți nevoia să afle adevărul și să înțeleagă cu cine au de-a face. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Pline în Rac, din 18 ianuarie, care le va pune nativilor la încercare rezistența fizică și echilibrul organic; influența va fi resimțită mai clar de către nativi în acel sector al fiziologiei lor care este mai încercat de sensibilități sau de o afecțiune anterioară. Aceste solicitări astrale se vor atenua după 20 ianuarie.

Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, Luna va tranzita casa I a personalității și le va da forță fizică, vigoare și un bun autocontrol. Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate casa relațiilor parteneriale; alături de Mercur și Saturn, el va modela într-un chip imprevizibil acest sector, introducând note inedite sau de bruschețe cum ar fi, de exemplu, încetarea bruscă și nedorită a unui contract sau a unei relații personale. Evoluție atipică în contextul unor anchete și procese sau conflicte în care vor fi implicate și instituțiile statului. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și, prin asta, va fi un factor de progres, de inițiativă și de reacție necesară a nativilor în fața unor ipostaze de viață socio-profesională (deblocări de posturi, transferuri, aprobări importante). Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, context banal, dar judicios pentru regimul veniturilor și al cheltuielilor.

Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

Pe 15 ianuarie, etapă „șubredă” pentru imaginea publică, pentru succesul profesional, pentru progres; împrejurări potrivnice intereselor nativilor le vor face pe Fecioare să treacă prin secvențe delicate, în care vor trebui să evalueze riscul unor afirmații sau gesturi și inițiative. Posibile bârfe și critici nefondate, născute din invidie și din lipsa de caracter a unor persoane cu care cel născut în Fecioară se intersectează în plan socio-profesional. Între 15 ianuarie, după ora 18:11′, și dimineața zilei de 18 ianuarie, relațiile de prietenie vor fi influențate de mesajul astral al Lunii Pline în Rac, care va introduce note puternice în plan afectiv; trăiri interioare profunde, născute din provocările momentului. Contextul va angaja, secundar, și sectorul vieții sentimentale și al relațiilor între părinți și copii, astfel că se anunță posibile atitudini rigide, principiale, dar inflexibile în fața unor derapaje relaționale.

Între 18 ianuarie, după ora 6:03′, și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, solicitare importantă pentru axa cardio-vasculară care se va menține activă și după 20 ianuarie, zi în care Soarele va intra în zodia Vărsătorului, străbătând, până pe 18 februarie, casa a VI-a a sănătății curente, de fiecare zi și a stărilor organice trecătoare. Prezența Soarelui în acest sector, care este și al muncii, va introduce un factor de avertizare pentru acești nativi, care se vor confrunta, mai ales dacă sunt implicați în activități profesionale plătite, cu schimbări de profil, de statut, de responsabilitate, de contract sau de venit salarial. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă, favorizând mobilizarea ideilor și a gândirii. Între 20 ianuarie, după ora 16:02′, și 21 ianuarie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi și le va da logică, răbdare, metodă și luciditate în toate activitățile curente de peste zi.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

CITESTE CONTINUAREA ZODILOR DIN HOROSCOP URANIA SĂPTĂMÂNA 15 – 21 IANUARIE 2022