STIRI

Liviu Vârciu, revoltat după ce a primit factura la gaze. Ce sumă a avut de plătit

Liviu Vârciu a fost șocat după ce a primit factura la gaze. Cântărețul are de plătit o sumă imensă, pe care le-a dezvăluit-o și urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu, revoltat după ce a primit factura la gaze

Prețurile la energie electrică și la gaze au explodat anul acesta, motiv pentru care mai multe vedete și-au exprimat nemulțumirea în spațiul public.

ADVERTISING

Printre acestea se numără și Liviu Vârciu, care a avut o factură destul de mare la vila în care locuiește alături de familie.

Fostul concurent de la Asia Express a luat măsuri pentru a face economie la gaze. Liviu Vârciu și-a pus panouri fotovoltaice pe casă după ce a avut de plătit peste 5.000 de lei.

Mai exact, cântărețul a avut de plătit 5.500 de lei la gaze, iar suma a fost un șoc pentru acesta.

“Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane.”, a povestit Liviu Vârciu pe Instastory.

Pe canalul de YouTube, cântărețul le-a arătat fanilor cum au fost montate panourile, dar și ce consum are acum.

ADVERTISING

Liviu Vârciu are tot ce își dorește, dar a recunoscut, la un moment dat, că a fost nevoit să apeleze la prieteni pentru a-l împrumuta. Și el, la rândul său, îi ajută pe alții atunci când au probleme financiare.

Ce vedete s-au mai plâns de facturile uriașe

Mai multe persoane publice din România s-au arătat revoltate de facturile mari la gaze și la energie electrică.

De exemplu, la începutul anului, Monica Tatoiu se plângea de factura imensă pe care trebuia să o achite, în valoare de 14.000 de lei.

Tot la începutul anului, Carmen Tănase s-a declarat speriată de facturile mari și de prețurile care cresc încontinuu. La momentul respectiv, actrița spunea că nu se teme de boală sau de război, ci de scumpiri.

Vedeta a avertizat asupra faptului că mulți români se vor lupta să supraviețuiască în aceste condiții.

“Nu mă tem nici de boală, nici de război, dar de facturi aș spune că mă tem. Prețurile au crescut aberant. Toate facturile care vin, prețurile la alimente, cumva nu se mai poate trăi. Cumva va fi foarte greu să supraviețuim.

Și asta spun eu care sunt angajată la un teatru și am un salariu cât de cât acolo. Dar pensionarii? Mama mea are 1,630 de lei pensie, dar ea mă are pe mine care încă mai pot. Dar oamenii ceilalți?​”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING