STIRI

Poftiți la… nea Mărin! Cum arată casa în care locuiește prezentatorul de la Antena 1

De mai bine de 10 ani, nea Mărin intră în casele românilor cu cele mai nebunești provocări pentru vedete, însă cum arată casa în care prezentatorul de la Antenă trăiește?

Nea Mărin a poftit o echipă de cameramani de la Antena 1 în curtea casei sale în urmă cu trei ani. Acesta a vorbit în cadrul unui reportaj despre viața sa dincolo de camerele de luat vederi.

ADVERTISING

Deși publicul îl cunoaște drept una din cele mai bune gazde în show-urile pe care le face la postul trustului Intact, Nea Mărin nu prea apucă să fie o gazdă bună la el acasă. Motivul e lesne de înțeles. E  mai tot timpul plecat.

Ultimii 10 ani ai îndrăgitului prezentator de televiziune i-a prins prin toate colțurile țării, mai puțin pe la casa lui.

Nea Mărin abia apucă să stea pe acasă de când cu emisiunea „Pofiți pe la noi”

Nea Mărin a vorbit la Acces direct despre marile provocări ale carierei. A făcut câteva confesiuni din curtea cuibușorului său de nebunii.

„Îmi pare rău că de vreo 10 ani, de când cu emisiunea asta, eu nu prea am timp să stau vara aici. Am timp să pregătesc primăvara să se bucure nepoții, soția și copiii de curtea mea. 

Cu filmările astea, e din ce în ce mai greu. Producătoarea mea pune presiune mare pe mine din an în an să vadă cât pot să duc”, a declarat Nea Mărin la Acces direct.

ADVERTISING

Omul care îi întreține pe telespectatori cu voia bună și care a dovedit că este un bun organizator de evenimente a avut numai de câștigat de pe urma emisiunii de la Antena 1. Producția pe care o prezintă i-a dat și câteva idei de afaceri.

„Mă gândeam să merg în Olanda sau Germania. Nu doar la nunți, botez și cumetrii. Chiar la spectacole mă gândeam. O am pe fiică-mea cea mare care se pricepe la organizări de evenimente”, a povestit nea Mărin despre unele dintre planurile sale de viitor, dincolo de show-ul urmărit de o țară întreagă.

Poftiți prin țară, lider de audiență

Nea Mărin a revenit pe micile ecrane anul acesta cu o ediție cu totul inedită a emisiunii „Poftiți pe la noi”. Noua emisiune a fost filmată în vară în cele mai frumoase locuri din România. Amfitrionul show-ului a colindat țara în lung și-n lat. Acesta și vedetele au ajuns de la Mehedinți până în Maramureș.Ultima ediție difuzată de Antena, pe data de 16 decembrie 2021, filmată în comuna Malaia din județul Vâlcea a spulberat concurența. Show-ul a fost vizionat de aproape 2 milioane de telespectatori în medie, la nivel național, în fiecare minut.

ADVERTISING
ADVERTISING