Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022.Cine sunt vedetele de la Nea Marin și ce a povestit Cătălin Scărlătescu

Printre vedetele de la ediția din 30 ianuarie a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, se numără câteva care au participat pentru prima oară la emisiune și l-au impresionat pe nea Marin prin aparițiile lor. Gazda emisiunii e chiar surprinsă. „Când l-am văzut, m-am crucit”, a spus Nea Marin.

Speak și iubita sa, Ștefania, Alex Velea, Zanni, Sony și Babană sunt printre vedetele care participă la ediția din această seară, care se desfășoară la Techirghiol, iar activitățile la care vor fi supuși de către gazda emisiunii, îi contrariază pe unii dintre ei.

Poftiți pe la noi, 30 ianuarie 2022. Apariție surpriză! Cine sunt vedetele care au venit prima dată la emisiune

În plus, Speak chiar a concluzionat că “Nea Marin este în emisiune doar să dea ordine”

Alex Velea este hotărât să asculte de Nea Marin și să fie cel mai bun din emisiune

„Sunt un fel de sălbatic, n-am fost la Nea Marin niciodată, deși ne cunoaștem de 13 ani. Sunt pregătit să-l ascult, să fac tot ce-mi cere și să fiu cel mai bun”, și-a exprimat Alex Velea intențiile pentru emisiune.

Nea Marin, despre apariția lui Zanni: “Când l-am văzut, m-am crucit”

Printre vedetele care l-au intrigat cel mai mult pe Nea Marin a fost Zanni, care este tatuat din cap până în picioare. „Când l-am văzut, m-am crucit. Ai tatuaj și pe unghii?”

Chef Scărlătescu: „Cu 20 de ani în urmă, acolo ne sărutam noi cu fetele”

„Uite, vezi faleza aia de acolo? Cu 20 de ani în urmă, acolo ne sărutam noi cu fetele. Le luam la o plimbare…Era frumos. Noi am trăit aici in armonie. Pe unde prin lume nu m-am plimbat eu, dar uite că tot aici ajungi, povestește Scărlătescu.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.