VIDEO Fetiţă de 3 ani, rănită, după ce maşina condusă de tatăl său, băut, s-a răsturnat cu maşina

O familie din Dâmboviţa a tras o sperietură groaznică. O fetiţă în vârstă de trei ani a fost rănită şi dusă de urgenţă la spital, după ce maşina condusă de tatăl ei s-a rasturnat pe un drum din judeţul Dambovita.

Accidentul  s-a petrecut în Gură Foii pe drumul judeţean 112, unde un bărbat de 32 de ani nu a adaptat viteză în curbă şi a pierdut controlul asupra volanului. 

Maşina s-a rostogolit de mai multe ori şi a aterizat pe plafon, într-un şanţ. 

Şansa a făcut că cei trei să scape cu viaţă.

Barbatul, tatăl fetiţei, consumase alcool, potrivit oamenilor legii. 

„Nu a fost nevoie de descarcerare. Este vorba de un copil de 3 ani, cu mama lui. Au fost preluate de ambulanţele SAJ şi deplasate la Spitalul Găeşti”, a declarat plutornier ajutant şef, Petre Gheorghe, de la ISU Dâmboviţa.

Maşina s-a rostogolit şi a ajuns pe plafon, în şanţ. În maşina se mai aflau soţia şoferului şi fetiţa acestora, de numai 3 ani.

„Am venit cu 70 în curbă acolo, mi-a ieşit un câine în faţă, sau vulpe, ce o fi fost. Am încercat să revin pe stânga, m-a furat şi am intrat în malul ăsta, după care m-am răsturnat”, a povestit şoferul.  

Mama şi fetiţa de 3 ani au ajuns la spital cu câteva răni uşoare. Bărbatul se consideră norocos şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că au scăpat doar cu atât. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns