SANATATE

ZECE LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE FACEȚI ÎNTOTDEAUNA

1. Îmbăiați-vă ! Chiar dacă nu dorești să o faci ,și ți-e mai comod să stai în pat, ridică-te și intră sub duș. Te vei elibera de toată energia negativă acumulată peste zi.

2. Pune-ți parfumul cel mai bun și nu uita de ruj.Asta îți va da încredere în tine.

3. Folosiți hainele cele mai bune. Nu aștepta nici o ocazie mai importantă de a-ți pune ceea ce te face să te simți bine și în armonie cu starea ta interioară.

4. Părăsește-ți casa indiferent dacă nu ai pe nimeni de vizitat.Pune lesa câinelui și ieși afară. Nu ai un câine? Nu-i nimic ia o carte și îndreaptă-te spre cel mai apropiat parc. Sau stai pur și simplu în tăcere și binecuvântează trecătorii. Asta îți va ridica vibrația corpului

5. Zambește în fiecare zi, puțin cate puțin o vei face fără să iți dai seama și te vei simți mult mai bine. Iar cei care te înconjoară îți vor răspunde tot cu zâmbet. Este forma cea mai simplă de a-ți face ziua mai frumoasă.

6. Fă-ți un capriciu bun și delicos. Răsfățați-vă. O pofta nu va ucide pe nimeni.

7. Iubește-te!!! Sună usor, stiu. Privește-te în oglindă cu respect și seninătate. Dacă nu ai nimic plăcut să-ți spui, rămâi tăcut. Amintește-ți că vocea ta interioară îți vorbește și .. vorbește-ți cu dragoste și blândețe.Dacă nu înveți să-ți respecți excesul de greutate, înălțimea, dimensiunea bustului, vergeturile, celulita, este ușor pentru cineva să te rănească în intimitatea ta.

8. Amintețte-ți că totul trece. Nimic nu durează pentru totdeauna. Lasă-ți lacrimile să curgă dar nu rămâne în durere. Nu rămâne ancorat în suferință. Mâine vei începe să vezi cum în ciuda rănilor , te vei vindeca.

9. Elimină din viața ta orice persoană care te-a rănit sau te-a făcut să te simți rău. Nu depinde de ei complet și dacă îți afectează starea de spirit, învață să spui NU, și să ieși din rând.

10. Rămâi cu cei care te fac să visezi, care te determină să te perfecționezi, care văd în tine magia pe care o ai și care te fac fericit.

ADVERTISING

Lasă un răspuns