HOROSCOP & ASTROLOGIE

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. Câinii, revoltați pe prieteni

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. O zi în care nativii vor afla cine le sunt alături în momentele dificile. Câinii vor fi revoltați pe prieteni.

Descoperă ce-ți rezervă astrele din zodiacul chinezesc. Pentru miercuri, 24 august 2022, se prevestesc momente de aflare a adevărului.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. Ce se întâmplă cu nativii

ADVERTISING

Nativii vor ști cine sunt persoanele pe care se vor putea baza în orice moment. Citește în rândurile următoare horoscopul integral.

Șobolan

Șobolanii au o misiune importantă în a treia a zi a săptămânii. Trebuie să păstreze un secret al unui prieten, care a plănuit o surpriză mare pentru persoana iubită.

Bivol

Bivolii vor să afle cine le-a pus gând rău. Nu va fi o zi tocmai benefică pentru ei și cred că un rival i-a împiedicat din ceea ce vor avea de făcut.

Tigru

Tigrii vor fi foarte productivi la locul de muncă. Toată lumea se va baza pe ei și se vor simți apreciați.

Iepure

Iepurii se vor ghida după intuiție miercuri. Vor constata că propriile simțuri le vor fi utile în demersurile lor și nu vor mai asculta părerile celor din jur.

ADVERTISING

Dragon

Dragonii au parte de o dezamăgire. Cineva apropiat care le-a promis o excursie nu se va ține de cuvânt. Întreaga zi le va fi dată peste cap.

Șarpe…

Citeste continuarea Zodiilor din Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 august 2022. Câinii, revoltați pe prieteni

ADVERTISING
ADVERTISING