HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUAREA 1 HOROSCOPUL ZILEI DE 28 SEPTEMBRIE 2022

Horoscop Special al zilei de 28 septembrie 2022
Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

ADVERTISING

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022:

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022.Află ce îți rezervă astrele!Taurii sunt mai hotărați ca oricând să spună pe nume lucrurilor care îi deranjează la cei din jur. Consideră că au ajuns într-un punct în care nu mai acceptă niciun compromis și sunt gata să rupă relațiile cu persoanele care îi trag în jos. Racii vor ca totul să fie gata atunci când își doresc ei. Nu acceptă deloc vreo amânare și consideră că li se cuvine totul.

Atunci când ei consideră că nu sunt atinse criteriile pe care și le doresc, au tendința de a deveni critici și a lua situația sub control. Fecioarele au acum capacitatea de a încerca lucruri noi, aparent banale, însă inedite pentru firea lor conservatoare. Așa cum le știm, nativele sunt destul de sceptice atunci când vine vorba să testeze, însă acum se naște în ele dorința de a face lucruri ieșite din comun.

Horoscopul de Mâine 28 septembrie 2022

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

ADVERTISING

Leii nu au parte de o perioadă tocmai bună, întrucât nu vor mai fi în centrul atenției. Modestia nu este pentru voi un punct forte. De obicei, vă plasați în rândul celor care stau pe scaunul de conducere și dau ordine celor din jur. Astrele sunt de partea voastră însă este indicat să lăsați acțiunile voastre să vorbească și nu vă mai bazați pe cuvinte. Sau lăsați ca aceste calități să fie observate de cei din jur și încercați să nu vă mai lăudați singuri. Criticile sunt cu greu suportate de acest nativ, iar acesta tinde mereu spre acumularea de posesiuni materiale.

Leilor le place luxul și au tendința de a fi mereu în centrul atenției. Doresc ca ceilalți să îi urmeze și își vor folosi toate aptitudinile necesare în următoarea perioadă pentru a demonstra că ei dețin dreptatea absolută. Dragostea este în general intensă, dar au tendința să își domine partenerul. Vă sugerăm să îi lăsați partenerului libertate, să nu încercați să îl constrângeți.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au acum capacitatea de a încerca lucruri noi, aparent banale, însă inedite pentru firea lor conservatoare. Așa cum le știm, nativele sunt destul de sceptice atunci când vine vorba să testeze, dar acum se naște în ele dorința de a face lucruri ieșite din comun. Au tendința însă de a se enerva din orice, iar firea lor critică le poate aduce în situații tensionate atât în relația de cuplu, cât și cu cei din jur.

Orice schimbare a planului făcut inițial le sperie și le inhibă. Nimic din viața Fecioarei nu este făcut la întâmplare, mai ales când vine vorba despre investiții. La acest capitol, nativii vor avea ceva de furcă în perioada următoare, dar vor reuși să despice firul în patru și să găsească soluția optimă. Se bazează foarte mult pe rațiune și consideră instinctul o soluție temporară.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt foarte ambițioase în această perioadă și au tendința de a spune lumii întregi de ce sunt ele capabile. Sunt convinse că cei din jur sunt binecuvântați că le au aproape. Având o putere foarte mare de adaptare, Balanța poate face față cu ușurință unor schimbări majore. Vă recomandăm să luați totuși lucrurile în serios atunci când vine vorba de locul de muncă sau afaceri.

Importantă este calitatea, nu cantitatea. Planul amoros va suferi și el schimbări radicale. Cei aflați deja în relații stabile se gândesc la căsătorie, iar cei singuri își pot întâlni marea dragoste. Este zodia căsătoriei și a cuplului, pentru că atașamentul este deosebit de important pentru nativul din Balanță. Dragostea plutește în aer, iar Cupidon și-a îndreptat toate săgețile către voi. Sunteți adepții unei vieți sociale active și veți lega multe prietenii.

ADVERTISING

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor străluci la propriu atât la locul de muncă, precum și în relațiile sentimentale. Norocul va fi cu voi tot timpul, iar totul va fi mai ușor, atâta vreme cât astrele sunt de partea voastră. Încercați să nu vă comparați cu alții și căutați să vă autodepășiți. Scorpionii sunt dominați de dorința de reușită. Vor să iasă în față și să conducă, dacă este posibil.

Sunt adesea persoane închise care cu greu reușesc să se destăinuie și au tendința de a părea reci. Primiți adesea reproșuri din partea persoanei iubite, motiv pentru care vă recomandăm să mizați mult pe comunicare și să încercați să vă puneți sufletul pe tavă. Nimeni nu vă poate ghici gândurile și ar fi bine să mai renunțați la așteptările pe care le aveți.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

CITESTE CONTINUAREA ZODIILOR DIN HOROSCOPUL ZILEI DE 28 SEPTEMBRIE 2022

ADVERTISING