HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Zodiac chinezesc pentru vineri, 23 decembrie 2022. Calul se află în fața unei mari provocări

Zodiac chinezesc pentru vineri, 23 decembrie 2022. Calul se va afla în fața unei mari provocări, iar Oaia face o alegere importantă.

Cele mai multe zodii vor avea parte de surprize, dar și de întâmplări neprevăzute. Iepurele spre exemplu primește un cadou, în timp ce Maimuța va fi pusă la zid de prieteni.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 23 decembrie 2022. Mistrețul află un adevăr important

ADVERTISING

Șarpe

Ai șansa să călătorești în interes de serviciu, iar întreaga experiență îți va prinde mai bine decât credeai. Să nu o ratezi, căci fiecare lucru se întâmplă cu un motiv anume.

Cal

Te vei afla în fața unei mari provocări la locul de muncă. Ai grijă ce alegeri faci, pentru că s-ar putea să regreți mai târziu, așa că să nu îți fie teamă să soliciți și un sfat.

Oaie

Ai de făcut o alegere importantă în viața sentimentală. Cântărește bine deciziile pe care le iei și nu trage concluzii într-un timp prea scurt.

ADVERTISING

Maimuță

Vei fi pus la zid de prieteni pentru anumite lucruri pe care le-ai făcut, dar le-ai ținut pentru tine. Mai bine găsești explicații sincere, dacă vrei ca situația să se redreseze .

Cocoș

O zi cât se poate de relaxantă cu oameni de calitate în jurul tău. În sfârșit ai liniștea pe care o căutai de o bună perioadă de timp.

Câine

Problemele financiare îți dau mari bătăi de cap, vineri, 23 decembrie. Ai cheltui enorm, iar sărbătorilor de iarnă nici măcar nu au început.

Mistreț

Vei afla un adevăr important despre o persoană dragă, care te va pune pe gânduri. Mai bine întrebi înainte să critici și tu la rândul tău.

ADVERTISING
ADVERTISING