HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Zodiac chinezesc pentru miercuri, 22 februarie 2023. Bivolul pierde niște bani, iar Dragonul e pus pe ceartă

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 22 februarie 2023. Bivolul pierde niște bani în urma unei alegeri făcute, iar Dragonul e pus pe ceartă în relația de cuplu.

Astrele anunță o zi de miercuri destul de aprinsă pentru foarte multe dintre zodii. Iepurele vrea niște răspunsuri, chiar dacă nu e neapărat pregătit să le primească, în timp ce Șarpele nu știe să profite de anumite oportunități și ajunge să fie destul de demoralizat.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 22 februarie 2023. Oaia devine mai liniștită

ADVERTISING

Șarpe

Dacă alții se zbat pentru a obține ceea ce își doresc, la tine oportunitățile vin fără ca măcar să le cauți. Totuși, pentru că obișnuiești să despici firul în patru, riști să pierzi cam fiecare ușă care ți se deschide. Mai bine nu mai pierzi timpul și faci un pas în față dacă vrei rezultate.

Cal

Organismul tău îți transmite niște semne pe care este bine să le iei în calcul. Te poți confrunta cu probleme mari de sănătate, însă ai șansa să intervii la timp. Nu pierde timpul și alege să vezi un medic specialist, astfel încât să poți afla de ce te confrunți cu anumite stări.

Oaie

Ai în sfârșit parte de liniștea pe care o căutai de multă vreme. Problemele care ți-au dat mari bătăi de cap în ultimele săptămâni își găsesc rezolvarea, iar odată cu ele în sfârșit te poți relaxa și tu. Profită de aceste momente pentru că nu știi ce alte surprize îți mai aduce viața.

ADVERTISING

Maimuță

Obstacolele se țin în lanț în cazul tău pe plan profesional. Nu te mai mulțumește modul în care colegii te tratează și de asemenea, simți că ai ajuns în impas când vine vorba de progres. Poate a venit momentul să schimbi puțin tactica și de ce nu, să aduci câteva idei noi care ar putea fi luate în calcul de superiorii tăi.

Cocoș

Ești mai creativ ca oricând, miercuri, 22 februarie. Ideile curg și ce este cel mai interesant este că apar și oameni care vor să le asculte și te pot susține în drumul tău. Ai grijă însă și cui îi spui despre planurile tale, pentru că nu toți cei din jurul tău sunt atât de sinceri pe cât par.

Câine

Ai o stare de nervozitate din cauza unor nemulțumiri personale. Încearcă însă să nu transmiți mai departe acest sentimente și celor din jurul tău. Încearcă să fii mai optimist, pentru că lucrurile se vor aranja treptat și pentru tine, pe fiecare plan în parte. Astrele sunt de partea ta.

Mistreț

Primești o propunere pentru o nouă colaborare, însă mai bine nu te grăbești când vine vorba de o decizie. Cântărește bine alegerea și nu ezita să ceri un sfat din partea unei rude cu mai multă experiență, pentru că îți va fi de mare ajutor.

ADVERTISING
ADVERTISING