Site icon CIOLEX.RO | ALL DREAMS

Continuare: Horoscop 23 mai 2023, cu Neti Sandu. E un moment magic pentru voi, vi se pot îndeplini dorințele

Horoscop 23 mai 2023, prezentat de Neti Sandu. Bunătate – ar trebui să simțim dincolo de oboseală, griji, astea nu vor mai conta pentru că din univers se coboară bunătatea.  

Vibrația zilei este 5 și iubirea își cere și ea drepturile. Să fim recepție!

Horoscop 23 mai 2023 – BALANŢA

ADVERTISING

O să vii se recunoască munca poate luați un supliment salarial, primiți o recompensă care să vă ungă pe suflet și o să vă continuați demersurile de afaceri.

Horoscop 23 mai 2023 – SCORPION

O apariție care să vă stârnească interesul și poate vă conectați emoțional la acea persoană ca să vedeți dacă vă armonizați sau nu, că poate nu e chimie.

Horoscop 23 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Vi se face o propunere de afaceri și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi o să luați în serios oferta că o să fie o sumă de bani și nu vă întâlniți des cu așa ceva.

Horoscop 23 mai 2023 – CAPRICORN

Vă scoate la o discuție între patru ochi ființa iubită care așteaptă răspuns de la voi cu privire la o relație, la mutat în altă casă, ori la concediu.

Horoscop 23 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Se anunță bani fie de la serviciu, fie din particular și o să vi-i drămuiți în așa fel încât o să vă ajungă și pentru o mutare, chiar și cu chirie și pentru un concediu ca lumea.

ADVERTISING

Horoscop 23 mai 2023 – PEŞTI

Sfera sentimentală e colorată frumos și poate primiţi și voi răspunsul pe măsura așteptărilor că i-ați dat timp de gândire ființei pe care o iubiți.

Horoscop 23 mai 2023 – BERBEC

Poate faceți o rezervare la un hotel, la o cabană, să vă duceți pentru câteva zile într-o stațiune de agrement ca să se ducă toată oboseala acumulată.

Horoscop 23 mai 2023 – TAUR

E un moment magic pentru voi, vi se pot îndeplini dorințele și să vă faceți și ordine în viață, că ați cam lăsat lucrurile la voia întâmplării în ultimii ani.

Exit mobile version