Site icon CIOLEX.RO | ALL DREAMS

Horoscop 2 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine va cunoaște o persoană care le va schimba viața și s-ar putea căsători curând

Horoscop 2 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu reușite. O s-avem motive de bucurie, o să le oferim și noi altora mici surprize care să le ridice moralul și va fi un schimb reciproc avantajos!

Vibrația zilei este 2 și o să ne pese de celălalt.

Horoscop 2 martie 2023 – PEȘTI

ADVERTISING

Se anunță câștiguri, vin bani de undeva și o să vi se propună să puneți umărul la o colaborare și de aici or să mai vina niște bani în plus. 

O să apară cineva care să vă țină isonul la plimbare, la cumpărături, la preocupările care țin de un proiect particular, poate fi și un hobby.

O reușită în plan financiar, vi se recalculează salariu, pensii, alocație. Niște venituri vor completa bugetul familiei.

Horoscop 2 martie 2023 – BERBEC

Poate o să dați zor să duceți la bun sfârșit un proiect în care v-ați pus mari speranțe și o să culegeți și roadele, că o să fie unul de succes.

Se poate rezolva o problemă de sănătate, un tratament își face efectul și o să dați randament și mai bun, la tot ce veți face.

ADVERTISING

Vă caută multă lume care vrea să contribuiți și voi cu ceva la bunul mers al unei afaceri, pentru că e un proiect important

Horoscop 2 martie 2023 – TAUR

Vi se confirmă o cerere, poate vi s-a aprobat un credit bancar sau altceva de care aveți mare nevoie și o să avansați și cu restul demersurilor. O să faceți progrese. 

Se poate să luați niște bani în plus că ați servit pe cineva, poate fi un job particular și o să fie o rotunjire de buget.

E an bun pentru parteneriat, pentru voi și puteți primi o ofertă de lucru care să vă ia total pe nepregătite

Horoscop 2 martie 2023 – GEMENI

Se anunță o sumă de bani care v-ar ajuta să mai luați niște lucruri pentru casă și să vă și plimbați pe cât posibil în timpul liber, ca să vă destindeți.

Poate faceți o rezolvare ca să plecați în vacanță, și banii îi dați când ajungeți la destinație.

A fost clipa adevărului și trebuie neapărat să dați un răspuns hotărâtor. Rămâneți într-o relație sau nu?

ADVERTISING

Horoscop 2 martie 2023 – RAC…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 2 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine va cunoaște o persoană care le va schimba viața și s-ar putea căsători curând

Exit mobile version