Site icon CIOLEX.RO | ALL DREAMS

Un TÂNĂR a fost descoperit MORT într-o PARCARE!

Un tânăr a fost înjunghiat mortal, azi noapte, într-o parcare din Sibiu. Acesta a fost găsit de un bărbat, care a anunțat poliția la 112.

Polițiștii au fost anunțați, în noaptea de miercuri spre joi, la numărul 112, de către un bărbat că, într-o parcare de pe strada Daliei din Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

ADVERTISING

Un tânăr a fost ucis în stradă la Sibiu de un bărbat care l-a acuzat că s-a iubit cu femeia lui, cât el a fost la închisoare. Criminalul a fost reținut, alături de un alt tânăr care a văzut totul.

Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Daliei din cartierul Terezian din Sibiu. Autorul crimei și încă un tânăr care a participat la scandal se află în custodia poliției.

Crima a avut loc în jurul orei 3, când cei trei tineri au început să se certe în mijlocul străzii. Se pare că cei trei se cunoșteau și au băut împreună, apoi s-au luat la ceartă și criminalul, eliberat de curând din închisoare, l-a acuzat pe tânărul ucis că a avut o relație cu iubita lui, cât el era închis.

Conform informațiilor publicate de Ora de Sibiu, victima este din Șelimbăr, criminalul, care are 26 de ani, e din Sibiu, iar complicele lui din Cisnădie.

Criminalul fusese închis după un dosar penal care implica trafic de droguri.

„La data de 10 septembrie, în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată, scrie observatornews.ro.

ADVERTISING
Exit mobile version