HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop 7 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care recuperează o sumă de bani din trecut

Horoscop 7 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu, la Știrile PRO TV. O zi lejeră. Vibrația zilei este 7 și o să ne facem puțină ordine dinăuntru, la farul nostru interior.

O să ne preocupăm și de treburile de serviciu, și de cele casnice, în egală masură, dar ne facem planuri și pentru relax, că avem nevoie de respiro, ca să funcționăm ca lumea.

PEȘTI

ADVERTISING

O să vă bucurați de suport din partea unor oameni și poate stabiliți noi colaborări, poate veți lucra în măsura timpului disponibil, și o să apară și rezultatele.

Se poate să luați o rămășiță de bani și să aveți pentru o ieșire în lume, cu familia, cu prietenii.

Vă caută cineva care vrea să primească un răspuns de la voi și, dacă rezonați cu această persoană, ați putea fi împreună.

BERBEC

O să fiți curtați de multă lume și o să aveți de unde să alegeți o colaborare, și un grup cu care să plecați în excursie, să vă aerisiți, să vă tihnească.

O să dați zor să scăpați cât mai repede de treburi casnice, să vă rămână timp pentru excursii și întâlniri cu prietenii.

O să vă bucurați de prezența cuiva care speră să accepte invitația să plecați împreună, undeva, într-o stațiune de agrement.

ADVERTISING

TAUR

Se pare că o să cheltuiți bani, că nu se poate altfel, aveți de luat diverse lucruri pentru casă, și poate plecați și în plimbare prin țară sau vă invită cineva în oraș, în alt cartier.

E cineva care insistă să vă lăsați serviciul, să lucrați împreună, dar nu e foarte convingătoare, credibilă persoana.

Vă luați avânt să începeți o afacere, că aveți un simț aparte, care vă ghidează spre succes, și chiar e momentul ideal.

GEMENI

O să vă ocupați de treburile casnice, mai cumpărați lucruri noi, poate ați prins și reduceri, și o să vă faceți timp și pentru voi, să vă duceți la tuns, la cosmetică, la spa.

Sfera sentimentală e luminată frumos, și o să apară cine trebuie în viața voastră, ca să fiți și voi fericiți.

Sunt chestiuni importante legate de casă, pe care le puteți rezolva, și să primiți și ajutor din partea apropiaților.

RAC

O să faceți drumuri până puneți în ordine niște lucruri, și o să vă bucurați de confort casnic, de pe mai multe planuri.

O să faceți o tratație la voi acasă, că aveți ceva de sărbătorit, mâine, poimâine, și dați o raită pe la magazine pentru aprovizionare.

ADVERTISING

Vești bune, oameni dragi, reușite în plan personal, după mult zbucium și alergătură, și o să fiți cu toții fericiți.

LEU

Vi se pot împlini doleanțele la semnarea unui contract și să primiți suma de bani pretinsă, banii împrumutați cuiva aterizează cât de curând.

O să stângeți relațiile cu rudele apropiate, nepoți, veri, poate pregătiți împreună o petrecere, o fi vreo nuntă.

Se adună bani, pot fi și din urmă, pot fi și colaborări de dată recentă, și să se adune un capital, să o duceți mai bine cu banii.

FECIOARĂ

Se rezolvă chestiuni mai vechi, vă lansați și în proiecte noi legate și de școală, fie de serviciu, dar vă rezervați timp pentru familie.

Se vine cu o ofertă de lucru, și vă mai gândiți, până luni, dacă vă încumetați la așa ceva sau vă mulțumiți cu ce luați.

O să vă găsiți ceva nou de lucru, și o să conteze la bugetul familiei, o să aveți de buzunar să vă mai și plimbați, nu numai să munciți.

ADVERTISING