Horoscop 7 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care recuperează o sumă de bani din trecut

Horoscop 7 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu, la Știrile PRO TV. O zi lejeră. Vibrația zilei este 7 și o să ne facem puțină ordine dinăuntru, la farul nostru interior.

O să ne preocupăm și de treburile de serviciu, și de cele casnice, în egală masură, dar ne facem planuri și pentru relax, că avem nevoie de respiro, ca să funcționăm ca lumea.

BALANȚĂ

Apar lucruri noi care să vă anime speranța de mai bine, pe toate planurile, că o să vă treziți cu oferte de lucru, posibil de colaborare, și viața personală va fi presărată cu momente fericite.

Vă invită cineva într-o plimbare prin străinătate și poate vă duceți în weekend, într-un city break, dacă mai mult nu se poate.

E o infuzie de optimism, de bucurie, că vine cineva cu sufletul spre voi, și o să vă completați frumos.

SCORPION

Vă pregătiți și de o relansare, și n-o să lăsați vreun detaliu neverificat, ca să mergeți la sigur, că e o conjunctură favorizantă și e de profitat la maximum.

Se poate să vă descoperiți o nouă pasiune, un hobby, și să vă faceți timp zilele astea să o cultivați, împreună cu prietenii.

Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect, care o să vă aducă bani și vizibilitate.

SĂGETĂTOR

Șefii vor să vă responsabilizeze și mai mult și o să vină cu propuneri de proiecte și de funcții, poate chiar fără concurs, și o să atingeți următorul nivel profesional.

E cineva cu care nu v-ați mai înțeles în relația de doi și o să încercați o reabilitare, dacă nu face partenerul primul pas.

O să vă duceți la un eveniment care o să fie rampa voastră de lansare, și o să intrați într-o altă grupă valorică.

CAPRICORN

Ați putea pleca de azi pe undeva și să vă eliberați de tensiuni, să faceți un pic de mișcare, să vă întrețineți cu anturajul care va fi pe gustul vostru.

Se poate să vă pregătiți de un eveniment festiv și să plecați și din localitate, cu rămas peste noapte pe acolo, și într-o duminică.

Un partener de afaceri revine cu o rugăminte să lucrați împreună și, dacă nu sunteți copleșiți de treburi, o să acceptați.

VĂRSĂTOR

Poate vă dați întâlnire cu prietenii care vin de departe, să petreceți câteva zile împreună, și o să vă dozați timpul încât să vă ajungă pentru chestiunile de familie și pentru cele amicale.

Se poate să vă simțiți atașați de o nouă disciplină, care să vă facă să investiți o sumă de bani în această materie, să vă instruiți.

Poate primiți o invitație să plecați pe undeva, în plimbare, și o să se nimerească la fix cu dorința voastră de a lua o gură de aer proaspăt.

PEȘTI…

Citeste continuarea Zodiilor din Horoscop 7 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care recuperează o sumă de bani din trecut