HOROSCOP & ASTROLOGIE

Mesajul astrelor pentru zodii, 23 octombrie. Conflicte mari pentru Balanțe și gelozii pentru Scorpioni

Mesajul astrelor pentru zodii, 23 octombrie. Astrele anunță conflicte mari pentru nativii din zodia Balanță, dar și o perioadă plină de gelozii pentru Scorpioni.

Mesajul astrelor pentru zodii, 23 octombrie. Ultima zi din săptămână aduce situații dificile pentru foarte multe dintre zodii. Pot exista certuri în relația de cuplu, dar și tensiuni cu alți membrii ai familiei.

Mesajul astrelor pentru zodii, 23 octombrie. Taurii primesc un cadou surpriză

ADVERTISING

Berbec

O zi extrem de relaxantă după o săptămână foarte agitată. Profită din plin de timpul liber pe care îl ai, pentru că locurile s-ar putea schimba de luni.

Taur

Ai șansa să primești un cadou surpriză din partea unui membru al familiei. De asemenea se anunță și câteva vești bune din partea celor apropiați duminică, 23 octombrie.

Gemeni

Agitația plutește în aer. Nimic nu îți convine, iar cei din jurul tău resimt și ei tensiunea. Încearcă să aplanezi posibile conflicte înainte ca acestea să înceapă.

ADVERTISING

Rac

Afacerile nu îți merg deloc așa cum ți-ai fi dorit. Vei avea un moment de slăbiciune însă trebuie să înțelegi că este vorba doar despre o perioadă, iar lucrurile se vor aranja.

Leu

Vei afla o informație importantă din partea unui coleg de la muncă, care îți va schimba starea complet duminică. Nu trage concluzii până nu afli dacă este adevărat sau nu.

Fecioară

Citeste continuarea Zodiilor din Mesajul astrelor pentru zodii, 23 octombrie. Conflicte mari pentru Balanțe și gelozii pentru Scorpioni

ADVERTISING