HOROSCOP & ASTROLOGIE

Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru următoarele 6 luni. Ce aduce Lilith în Rac până la începutul anului 2023

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat previziunile pentru următoarele 6 luni. Lilith (Luna Neagră) este în zodia Rac, iar acest fenomen astrologic va produce efecte până la începutul lui 2023.

Camelia Pătrășcanu vine cu avertismente pentru zodii, dar și cu câteva sfaturi utile legate de tranzitul Lunii Negre în zodia Rac. Se vor produce multe schimbări majore până la debutul anului 2023.

Luna Neagră în zodia Rac. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu

ADVERTISING

„Luna Neagră face aspecte bune în aceste luni, până pe 8 ianuarie 2023, dintr-un stres, dintr-o tensiune, încurcătură emoțională. Vom primi soluții în viață pe care poate în alte dăți le-am ratat. Sunt multe momente bune pe care trebuie să le valorificăm”, a declarat Camelia Pătrășcanu la Canal 33.

Berbecii pot dori să își schimbe casa sau să repare casa. Sunt mișcări de anvergură legate de habitat și de confort. Pentru Tauri este o perioadă în care foarte multe acte legate de siguranța lor materială pot fi supărătoare.

Pot apărea chiar și probleme cu legea, mai ales în lunile iulie și august. Realizează că unele decizii luate de bani și patrimoniu nu au fost foarte inspirate.

Gemenii sunt foarte preocupați de bani, de siguranța lor financiară. Trebuie să învețe să negocieze mai bine. Riscă să scape oportunități, să li se închidă niște uși. Pentru Raci, Luna Neagră este în semnul lor zodiacal. Asta se întâmplă o dată la 9 ani.

Vizează poziția lor în viață, tot ce au făcut până acum. Poate răscoli neîncrederea mai veche în propria persoană. Leii trebuie să rămână cu trăsăturile de succes și să dea la o parte rănile sau defectele.

ADVERTISING

Fecioarele se pot lovi de o idilă din tinerețe. Imaginea lor legată de atractivitate se poate schimba. Și-au format un tipar, poate chiar și-au schimonosit puțin ființa ca să placă. Acuim trebuie curățate anumite obiceiuri.

Balanțele caută un scop clar în viață

Balanțele au un moment, un tranzit al Lunii Negre, care le vizează responsabilitățile în viață și calea vieții. Multe Balanțe se gândesc acum dacă au un scop clar, dacă îl mai pot îndeplini. Ține de felul în care ele se pot orienta în context.

Scorpionii pot fi limitați de anumite prejudecăți. Nu e bine să se lase duși de aforisme, de anumite vorbe. Multe din crezurile după care se ghidează se modelează.

Săgetătorii sunt vizați în zona banului. Bunăstarea nu ține numai de ei, ci de efectul a ce au făcut și de altă persoană. Trebuie să întrerupă o păgubire din cauza unei persoane pe care au susținut-o, care i-a exploatat eventual.

Capricornii se gândesc mai mult la cum sunt văzuți și respectați, ce pot face cu anumite persoane. E de lucrat în anumite relații, astfel încât să fie mai bune și mai fructuoase. Vărsătorii sunt vizați în zona de muncă. Lista lor de priorități se poate schimba.

Peștii pot fi mai creativi, chiar mai procreativi. Își creditează mai mult harurile și talentele. Sunt puțini oameni ca ei, greu de înțeles de cei din jur.

ADVERTISING
ADVERTISING