STIRI

Carmen Brumă, despre cum să nu te îngraşi de sărbători, indiferent ce mănânci

La 43 de ani, carmen Brumă are pătrăţele pe abdomen. Pentru că este o împătimită a sportului, vedeta îşi permite să guste din preparatele tradiţionale de Sărbători.

Ca în fiecare an, Carmen Brumă vine în ajutor cu câteva sfaturi în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Deoarece cu toţii avem tendinţa de a mânca până la epuizare. Iată de ce anume ar trebui să ţinem cont pentru a nu ne îngrăşa în această perioadă.

ADVERTISING

1. Foarte important e momentul zilei în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă. 

Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, prăjituri, gogoşi, şorici, cartofi prăjiţi, tobă, salată de boeuf încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansa de a consuma energia provenită din alimentele respective, nu să o stocheze sub formă de grăsime.

2. Masa de seară ar trebui să conţină obligatoriu o salată din legume proaspete  şi să fie cu 2-3 ore înainte de a vă culca.

Datorită conţinutului de fibre, senzaţia de saţietate va apărea mult mai repede şi veţi mânca mai puţin fără să percepeţi acest lucru ca pe o restricţie. Continuarea pe Click.ro

ADVERTISING
ADVERTISING