HOROSCOP & ASTROLOGIE

CONTINUARE: CE SCHIMBĂRI VOR FI ÎN LUNA IULIE 2022

Ce schimbări vor apărea în luna iulie pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. 

Schimbarea este o caracteristică generală a umanității. Este un proces care este parte integrantă a vieții și care favorizează evoluția din toate puncte de vedere. Din acest motiv, toate schimbările din viața noastră trebuie acceptate cu brațele deschise, deoarece sunt de natură să ajute și să construiască noi traiectorii ale vieții. Luna iulie este un moment propice schimbărilor, astfel că își propune să declanșeze în sfera tuturor zodiilor modificări pe diferite planuri. Iată, așadar, care sunt modificările care vizează zodia ta!

În fiecare lună o nouă zodie își revendică influența asupra celorlalte semne zodiacale. În luna iulie este momentului zodiei Rac să se transporte în lumina reflectoarelor. Mai jos puteți afla ce schimbări apar pentru fiecare zodie odată cu venirea sezonului Racului.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Noutăți în viața personală și cea profesională se arată în orizontul nativilor din zodia Săgetător. Aceștia vor trebui să se axeze pe atribuțiile și talentele care îi caracterizează și să revizuiască anumite planuri de viitor care le-ar putea afecta viața pe termen lung.Luna iulie este o lună care produce câteva dezechilibre în prieteniile voastre. Din fericire, sunt chestiuni temporare însă care vă vor face atent la cine merită cu adevărat să facă parte din viața dumneavoastră.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În luna iulie, nativii Capricorn decid să se reorienteze profesional, în acest sens înlesnesc demersuri pentru participarea la cursuri de formare profesională sau personală. Anul 2022 nu a fost prea îngăduitor cu nativii din zodia Capricorn și le cere în continuare să facă față provocărilor pe cât de bine pot, mai ales pe planul individual. Aceștia vor trebui să se ocupe în special de posibilele probleme financiare ce ar putea apărea în următoarea perioadă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Vărsători, luna iulie poate fi o lună memorabilă și poate reprezenta pragul trecerii într-o nouă etapă. Partenerul dumneavoastră v-ar putea propune să începeți să vă construiți viitorul împreună…Luna iulie le aduce nativilor din zodia Vărsător eliberare personală. Aceștia vor putea lăsa în urmă emoțiile îmbuteliate de-a lungul timpului, bucurându-se de un bine meritat răgaz psihic, însă vor avea nevoie să acorde atenție sporită relațiilor profesionale…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești vor reuși să treacă peste încercările ce se zăresc în perioada lunii iulie, atât timp cât se vor arăta capabili să decidă explicit care sunt obiectivele pentru viitorul lor profesional. Precum în restul zodiilor, comunicarea se va dovedi esențială pentru bunăstarea vieții personale.Nativii Pești sunt cei care în luna iulie reușesc să se desprindă total de trecut și să privească cu încredere spre viitorul ce le poate oferi mult mai multe momente frumoase și satisfacții alături de persoane noi.