HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare: Horoscop 27 iunie 2023, realizat de Neti Sandu. Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vă încărcați cu ele

Horoscop 27 iunie 2023, realizat de Neti Sandu. Vrem să împăcăm pe toată lumea și la serviciu, și acasă. Bunăvoință avem și o să și reușim, chiar. 

Vibrația zilei este 9 și o să știm dintr-o privire ce așteptări ale celălalt de la noi.

Horoscop 27 iunie 2023 -Scorpion

ADVERTISING

O să comunicați mult mai bine cu șefii și, dacă o să respectați regulile, s-ar putea să fiți în cărți pentru o avansare, cultivați relația, păstrați-o la cald.

Horoscop 27 iunie 2023 – Săgetător

Se poate să fie mult de lucru la serviciu, epuizant și ca atare, e bine să aveți grijă de sănătate, să nu depășiți acel prag de oboseală și să nu vă îmbolnăviți.

Horoscop 27 iunie 2023 – Capricorn

Se vine cu propuneri de afaceri la voi și ceva tot o să fie pe placul vostru. Trebuie văzut cum stați cu timpul ca să nu vă fie afectat job-ul permanent.

Horoscop 27 iunie 2023 – Vărsător

Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți niște modificări, vă luați mobilă, decorațiuni, vă ocupați și de terasă, de grădină sau poate vă mutați.

Horoscop 27 iunie 2023 – Pești

O să fie o activitate de grup care vă poate aduce beneficii și vă pregătiți de o plecare în vacanță. Poate tot așa, cu grupul de prieteni. O să fie un mediu antrenat.

Horoscop 27 iunie 2023 – Berbec

Se poate să negociați un contract și o să vă apărați punctul de vedere, condițiile pe care le pretindeți și o să bateți palma în cele din urmă

ADVERTISING

Horoscop 27 iunie 2023 – Taur

E momentul vostru de afirmare, ofertele de afaceri tot curg și o să alegeți pe cea mai valoroasă și care o să vă aducă bani mai mulți decât de obicei.

Horoscop 27 iunie 2023 – Gemeni

Ați putea lucra în paralel, și să vă drămuiți timpul ca să faceți față solicitărilor, că o să mai luați și o porție de respiro, să vă duceți în vacanță.

ADVERTISING