HOROSCOP & ASTROLOGIE

Continuare Horoscop 3 septembrie 2022 cu Neti Sandu: Vouă vi se face curte şi o să vă lăsaţi cuceriţi, dacă nu sunteţi într-o relație

Horoscop 3 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu noutăţi. O să primim mesaje de drag şi dor, o să le dăm şi noi dovezi de afecţiune celor pe care-i iubim şi o să avem revelaţii.  

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem lucrurilor pe nume.

Horoscop 3 septembrie 2022 – PEŞTI

Se poate să aibă loc o întâlnire oficială şi să discutaţi despre o posibilă afacere pe care o puteţi perfecta în cursul acestei luni – totul este să vă puneţi de acord în toate privinţele.

O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi cu ai voştri la distracţie, să schimbaţi aerul, peisajul.

Vă invită cineva la o zi de naştere, e ceva de sărbătorit şi o să vă priască ieşirea în lume, va fi o gură de oxigen.

Horoscop 3 septembrie 2022 – BERBEC

O să vă curteze cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să găsiţi o cale de înţelegere, că vă doriţi şi voi o relaţie care să v-ajute să vă cunoaşteţi mai bine.

Apare cineva care a lipsit o vreme şi o să puteţi continua relaţia, pentru ca potenţial afectiv există.

O reuşită în plan social – o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu, pot fi evenimente care să vă pună în valoare

Horoscop 3 septembrie 2022 – TAUR

Poate organizaţi o duminică în familie, cu bunătăţi – fie cu un prilej anume, fie pentru că aveţi evenimente în perspectivă şi trebuie pus totul la punct.

Poate daţi o raită pe la magazine, chiar şi online, să vă căutaţi lucruri pentru casa, poate aveţi de gând să vă luaţi mobilă nouă, aparatură.

Se poate s-aveţi o discuţie cu cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră şi să vă refaceţi relaţia, să strângeţi rândurile.

Horoscop 3 septembrie 2022 – GEMENI

Sfera sentimentală se activează frumos şi o să apară cine trebuie, o să fie cineva simpatic, vioi, care să vă facă să uitaţi de oboseală acumulată de stres.

O să vă descoperiţi o nouă pasiune şi va fi un balsam sufletesc. O să vă umpleţi timpul liber cu ceva de calitate, un sport poate.

Poate vă duceţi la o sindrofie şi o să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă însoţească în viaţă, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Horoscop 3 septembrie 2022 – RAC

Se poate să descoperiţi că v-au intrat nişte bani în cont şi că o să aveţi cu ce să ieşiţi la piscină, la terasă, la o activitate deconectantă, un târg, o expoziţie.

Se poate s-aveţi chef de musafiri şi să pregătiţi totul de la A la Z, aşa cum vă place vouă, dar şi musafirilor.

Se poate să intraţi într-o elită profesională şi să vă puteţi etala toate calităţile – e un boom social.

Horoscop 3 septembrie 2022 – LEU

E un entuziasm care vă fereşte de incidente neplăcute. Întâlniţi oameni deosebiţi, vă bucuraţi de un anturaj select şi o să v-alegeţi şi cu nişte contracte.

E un grup care vrea să vă ia într-o excursie şi o să interacţionaţi cu oamenii din echipa ca să daţi cel mai bun randament.

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să luaţi parte la un eveniment și care o să vă repună şi pe voi pe tapet. O să străluciţi.